Ja printē ar pla tikai tad var arī turēt iekštelpās bet noplūdes vai arī uztaisīt enclosure un ielikt betobox filtru
Jā, tik jautri bija
Es vēl pie sava dačuka Baldur’s gate spēlēju :D
Izklausās kā vispār super diena izdevusies,
Baldurs gate neesu mēģinājis Jo bail ka daudz laika atņēma.
Mazās galdaspēļu figūriņas uz tā sanāk labi. Ja esi gatavs sadzīvot ar mazām, bet ar aci saredzamām slāņu robežām, vienu paplāti var dabūt gatavu dažās stundās. Tur arī reti kad man kaut kas nogāja greizi printēšanas procesā.
Kaut kas liels gan uzreiz ir čakarīgāks, jo tas vairāk deformējas, ne vienmēr izdodas printējums un gala produktu ir krietni vairāk jāvīlē. Maziem objektiem tu vari noplēst balstus un pat tā lāgā nekas nav jātīra.
Es pats sāku tagad taisīt sev gridfinity organizēšanas lietas lai sakārtotu galdu un instrumentus, un es jūtu ka tas ir jaunas atkarības sākums ![]()
Tā peldošā čūska ir baigi krutā ![]()
Helooo!
Vai esi mēģinājis frēzēt metālu?
Man ir diezgan daudz personāži, ar pirmo esmu līdz 3. aktam tikusi, stundas jau ir pāri 200 ![]()
Vēl nē, belt cnc ir ne īpaši precīzi metāla frēzēšanā līdz at to es gribēju uztaisīt cnc priekš metāla, tādu kas pat tēraudu var frezēt. Bet princips ir tāds pats izņemot tās ka vājāk vēl dzesēšanas šķidrumu kad frēze metālu.
Man tā ir ar cyberpunk, es tur varu ieiet uz pazust uz mūžību ja nevajadzētu ēst
Kad es spēlēju, es pat īsti ēst negribu, just snacks pa lielam xD
Man pat tā nav, neesmu snackotājs
Teikšu kā ir, reizēm panašķošanās aiziet līdz maltītes līmenim… piemēram pēc 200g riekstiem un pudeles alus vakariņas vairs neprasās.
(Garo spēļu sesiju iztika)
This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.