Black Lagoon subtitri latviski?

Domāju ko skatīties nākošo. Varbūt, ka varētu noskatīties Black Lagoon.
Atceros kādus piecus gadus atpakaļ vai no kaut kāda lv torenta izraku kurš jau sen ir beigts vai kāda subtitru saitā, bet bija tikai 5 sērijas ar latviešu subtitriem.

Varbūt kāds zina vai vispār ir visa sezona ar latviešu subtitriem un ja bija vispār visa sezona vai vispār tie subtitri ir kaut kur pieejami vai kaut kur saglabājušies. Varbūt tikai piecas sērijas bija arī pārtulkotas.

Varbūt @Berto zin, viņš ir mūsu lielākais latviešu subtitru arheologs. :D

1 Like

Bruh, i’m re-watching it right now. Pašlaik esmu otrās sezonas vidū.
Ja to LV subu nav Tu skatīsi sub or dub? … sub is great for this one, but dub is excellent too btw.

But i don’t know nothing about them lv subs.

Pirmās 5 sērijas varu noskatīties ar LV subtitriem, tad pārējās ar eng subtitriem :D. Nu ja nav atlikušo ar lv sub, varbūt nekad nav bijis, kas to, lai zina.

Bet loģiski, ka tikai japāņu valodā ar subtitriem skatīšos.

Black laggon dub ir tiešām labs. Revy does not work in japanese.

Also angļu valodā is skaidrāk noprotama tas multinacionālisms, visi akcenti utt

1 Like

Because it’s Japanese anime? … okey, fine fine.
Bet tehniski lielākā daļa tēlu runā angliski viens ar otru, jo viņi ir internacionāli, no visādiem pasaules nostūriem. (izņemot Japāņi Japānas sērijās)
Ja tā tad gatavojies dzirdēt lauzītu ar akcentu pilnu angļu valodu dažbrīd no šiem tēliem iekš tām pāris Japānas sērijām :sweat_smile:
(Laigan tās Japānas sērijas ir nedaudz čakarīgas, jo pēc lauztās angļu valodas pāriet uz Japāņu, tā it kā visi saprastu Japāņu valodu, bet iekš dub ir nelielas izmaiņas tā it kā gandrīz visi saprastu angļu valodu.)
But fine, you do you, but you are missing out on some good stuff. Laigan es īstenībā ieteiktu tomēr noskatīt ar sub un pēc kāda laika ar dub, jo tās Japāņa balsis jau ar ļoti tīkamas.

Why? Jo Amerikāņu Ķīniete? Ja balss dēļ, tad naaah, viņai laba Japāņu balss, visiem tur labas Japāņu balsis, pat Dutch ir tīkama Japāņu balss. … Dub just gives that extra spice, that nice edge :grin:

p.s. man diži ar vairs nav ko teikt par šo, negribas aizlaist šo lv sub tēmu par sub vs dub, ja jau tam ar savi topiki un tā tēma jau notrallināta dikti.

Nesaprotu par ko jūs te runājat. Kā parasts eng dub… kuru uzreiz gribas izslēgt kā dzirdi … Nu varbūt labāks kā citi dubi, bet ar oriģinālu nesalidzināsi tā vai tā.

Paskatīšos ko varu atrast.

1 Like

Perfekti sadabūtas angliskās balsis šiem tēliem. :man_shrugging:

why?

Lielākā daļa anime komūnas kas šo animi ir skatījušies tieši iesaka eng dub.
Diži ar mēs (nezinu par tevi) nevaram salīdzināt, jo mēs nepārzinām Japāņu valodu. It sounds nice, but the english one sounds nice too and we understand it. And as i said, it’s spiced up and have some nice edgynes to it :sweat_smile:

Man vnk šitas dub hate sen jau ir izgājis no sistēmas. Nav tam enerģijas

Es vsp daru tā, ka ja ir pieejami abi es skatos pēc settinga. Obviously ļoti japānisku darbu es dub neskatīšos, bet tādi kur darbība norisinās izteikti rietumnieciskā vai multikulturālā vidē rs labprāt paskatos dub. Piem great pretender, black laggon, ancient magus bride, super crooks

1 Like

Man arī besī arā, ka random topikā parādās kaut kāda tēma dub vs sub. Atvainojos par izteicienu, bet pajāt man uz tiem eng dub, skatos tikai un vienīgi oriģināl-japāņu valodā ar eng subtitriem. Latviski arī subtitri derētu, bet tas liels retums.

https://dood.li/d/zvcs6ck82wvp

Kautkas ko atradu bet neteiktu ka labs sub

?
Parādas poga download kuru nospiežot met uz kaut kādu kazino? :thinking: :D

Varbūt vari subitrus atsūtīt kaut kur, failiem lv kaut vai iemest. Šis man neiet, ko te atsūtiji…

labāks links, lenām uzladēšu visas episodes.

1 Like

Šeit ir tikai viena sērija un pie tam sabojāta, jo subtitri iekodēti video. Man pirmājām piecām ir lv sub.
Es cerēju atrast no 6-12, ja tādi vispār ir pastāvējuši. Es kaut kā pieļauju, ka tikai pirmās 5 ir pārtulkotas. Jo dīvaini, ka toreiz tikai bija 5, ko paņēmu, tik neatcors no LV torenta vai bija kaut kāds lv subtitru saits.

Tikai tagad izlasīju, ka uzlādēsi visas. Tad sanāk ir visas arī 6-12. Video man nevajag, der tikai paši subtitri, vari ātri tos iemest kaut kur un viss.

uzlādeju ko atradu, kvalitāte nav labakā cik skatijos.

1 Like

Es neskatījos vēl, grūti spriest par subtitru kvalitāti. Kur izraki parējām sērijām lv sub? Man liekas es toreiz, kad tās piecas novilku, meklēju un nekur neatradu atlikušās. Vienkārši tās 5 sev saglabāju ar domu, ka kādreiz noskatīšos Black Lagoon
Jebkurā gadijumā paldies par trūkstošajām sērijām ar lv sub

Esmu vienā vecā private torrentā kur dažiem anime sub vēl ir latviski. Manuprāt tas ir ātri taisīts sub jo dažās vietās diezgan dīvaini tulkots.

1 Like

Oho. Cik zinu ir dzīvs ir tikai viens lv torents līdz mūsdienām. Es tur esmu, bet tur nav Black Lagoon.