@Kadiljaks @Kristianux @H_Hercogs Kā bija izstāde?
Mēs vēl pa izstādi. Man kā cilvēkam kas uz auto ir uz jūs likās okei
Īsumā bija labi. Pārējo vēlāk mazliet spēki jāatgūst
Žēl ka video forumā nevar iemest, bet mēs katrs noprovējām immersive braukšanas simulāciju uz verķa kas maksā virs 30 tūkstošiem
Šo IG konts
Cerams ka var tikt klāt
Mašīnās neesmu uz Jūs, nedz ar uz tu. Kaut ko zinu, kaut kam nav saprašanas.
Bija interesani. Mazliet tuvāk iepazīt tendences, modeļus, pasēdēt, pataustīt un paošņāt.
Mazais durvju vēršanas fetišs jeb atrast durvis kuras aizveras ar vieglu pieskārienu. Daži bagātāki moduļiem pat sliktāk nekā lētākiem.
Pārsteidzoš secinājums - ķīniešu auto ir nepieklājīgi komfortabli un ietilpīgi, ieliekot robu daudziem tās pašas kategorijas auto.
Protams, ja pirkt, noteikti varētu atrast interesantus piedāvājumus.
FAtiski viena zāle bija showroom and bizness, otra fun stuff and motorhead shit.
Par tādu cenu ieeju. Pavisam nav slikti. Vēl rīt notiek. Ir iespēja.
Mašīna kura neapmierināta būs ar kaulu maisu
Nē nu tajā sarkanajā auto tu dikti svarīgi izskaties. Gandrīz it kā pats būtu tirgotājs
Tu manuprāt vairāk nekā pusei mašīnu raustīji durvis
Ticiet man, sīs ir ļoti labs auto! Pašam divi tādi ir. 10 gadu garantija. Redzat to stojku, tur briediz ieskrēja un ne skrambiņas. Tikai tev mans draugs īpaša atlaide
Paldies fotopaparaci @Kristianux :D
Šis bija jautri XD man patika, gribētos atkārtot
Es tur vispār atlīmēju kapotu un priekšējo stiklu nolēmu izmest XD
Viņi pavisam nesen atvērušies, galīgi svaigi, tāpēc šī man liekas viņiem bija cerams laba reklāma.
huehuehueh, man vienu tādu gribētos ;3
Par tādu cenu lētāk nopirkt mašīnu un reāli nobraukt
Tev tur puse pārsega izdomāja finišēt pirms pašas mašīnas beigās XD
No visiem, man visvairāk patika:
Tehniski manās acīs viņa konkurētu ar Škoda Superb jauno. No visa ko es izbaudīju.
Vienīgi mīnuss ko ievēroju varētu teikt, ka viņai bija kaut kādi, ja nemaldos apgaismes paneļi priekšā, kurus ja nevar atslēgt, ar laiku varētu krist uz nerviem, smuki, bet kaitinoši.
Kapots krietni pirms, ja tiešām nemaldos, tas bija pēc tam kad mežā iebraucu laikam, pat atbildīgais par stendu nesaprata, kur esmu ticis XD
Finišā vēl paspēju mazliet ietriekties…
No manis sūdīgs sacīkšu braucējs, bet dērbijs
Tā nav tā jokaini pelēkā vai tml, vnk vai nu man monitors tā rāda, te viņa tāda baltāka izskatās…
Okera gaiši pelēkais