Nice outfit!
Tādos tempos nesanāks vis, rollcage iepiķos un viens koks instanti visu prieku apstādinās, bet ar simulatoru var maukt cik uziet.
Off-white?
Varētu noteikti piekrist. Neesmu sastapis man liekas nevienu elektro, kuram šī zona būtu kaut cik ok
Vairums uzstaisa tā vai imitē restes, otrs arī ne vienmēr labi izskatās un mazliet ož pēc lētuma. Vai uztaisa kaut ko futūristika stila, bet salikts no visa iespējamā. Purns vienā stilā, pakaļa citā, sāni - par tiem vispār aizmirsa.
Sapratams par tiem modeļiem kam arī ir motor versijas. Taču elektro auto pa manam jābūt kardināli citai pieejai - jāizgudro no jauna dizains.
P.S. Ja nemaldos Nissan un Hjundai kaut cik kaut kā labāk tā viss izskatās…
Jā, Hyundai Ioniq 5 izskatās diezgan feini IMO:
Bet man personīgi no regular EV visvairāk patīk Polestar autiņu izskats, pie tam praktiski visu modeļu.
Man pagāja brīdis līdz pamanīju, ka tas Fiat 600 izskatās tāds pikts. :D
@Kadiljaks @H_Hercogs
Nolēmu paspēlēt to simulācijas spēli, var iemest aci kādas man dod norādes ar cipariem.
Patreiz mokos ar visai tehnisku posmu
Stulbais Twitch neļauj bez reģistrācijas iečatot, bet neko, neko, labi sanāk
Oo! Jauns strīmeris parādījies! Aiziet!
mocīšanās cauri. 2h30min, 32 pavisam neveiksmīgi un 10 ne pārāk veiksmīgi mēģinājumi un ar 43. piegājienu sagāja.
Sanāca beigās apdzīt to AI Zviedru (?) un kāds laiks bija?
aha, tas austrālietis bija šķiet. Teju visos posmos abi ar zviedru dala podestu, es ar grūtībām tik iespiežos.
Neesmu tā lasījis par Dirt, bet zinu, ka daudzos auto sacīkstēs AI vnk būs tik spēcīgs, lai liktu tev varāk pasvīst. Dāžas sērijās boti kļuva agrsīvāki ja pazuadēja konkrētu vietu, vai mačēja mistiski telportēties vai lidot pāri visai kartei XD
Diez kā šeit ir risināts…
gan jau vienkārši ir iepriekš noteikti laiki.
Enivej, Some random YT čalis