Anime ko skatamies vairak ka vienu reizi Top 3

“koe no katachi 3x” … i see you are a man of culture

bet…
kiznaiver velreiz… nu ne znaju bratan

1 Like

I liked it alot,bet hz nah es rewatch xD Es noskatījos dienas laikā pirmo reizi, un nolēmu nākamajā dienā atkal binge watchot viņu xDDD Btw Koe no Katachi jau 4x xD
Un es vispār hz nah tikai Kiznaiver iemetu, es padaudz rewatchoju, gan jau tikai to atminējos xD

1 Like

Laikam jānoskatās death note kadu sesto vai septīto reizi.

Faktiski otreiz neskatos anime, pacik, diezgan labi man paliek galvā tie notikumi un otreiz ir interesanti paskatīties pameklējot kaut kādas kļūdas, atsauces vai vnk amizantus momentus.

Varētu būt tās pašas Ghibli filmas. Reizēm pārskatu tieši konkrētas epizodes no TV, kuras man likušās Awsome! Galvenokārt neskatots vēlreiz, jo pa lielam tukša laika tērēšana, labāk noskatīšos ko jaunu un pat varbūt interesantāku.

Principā tā, filmas / tv kuras otreiz skatoties man bija joprojām interesanti skatīties:

• Gyo
  • Gurren Lagann
  • Hellsing Ultimate

P.S. Tie, kas atkārtoti skatās Santabarbaras no anime - es jūs apskaužu, tik daudz pacietības un laika iztures. Bravo!

1 Like
  1. Black Lagoon
    Vairs BL nav visās vietās ;d
  2. Gangsta.
  3. Šeit tās kuras skatītas 2 reiz, pārsvarā jo ar sub un tad ar dub, bet viena otra tomēr pati par sevi otro reiz noskatīta - One Week Friends. , One Punch Man, Ben-To, Gundam: IBO, Afro Samurai, MHA 1st season, Drifters, Non Non Biyori pirmā un otrā sezona. Laikam citas pagaidām nē.

Es skatos tikai, tad ja iznāk nākamā sezona un bija pārtraukums uz 4-5 gadiem, vai filma kkā turpinājums.

1 Like

Yeee… kinda same. Bet an ir tā - ka ja noskatos to pašu seriālu divas/trīs sērijas momentāli visu atceros - vismaz galvenās vadlīnijas!

1 Like