Anime ko es šobrīd skatos

YES

image

1 Like

Nu toties ieslēdzot nākošājā dienā kompi nelec reklāmas ar plikiem dibeniem :rofl:

1 Like

Man tādas reklāmas nekad nav lekušas, ne tad, kad man bija visādi antivīrusi, ne tagad, kad “nav” (tikai Windows Defender).

1 Like

Man arī nē, darbā jau arī datorā stāv tikai iebūvētais windows antivīruss, gan stacionarajā, gan laptopā, nekad nav tādu brīnumu bijis, toties citiem ir, nezinu kādos saitus un kur ložņā, ka tādus brīnumus dabū :D

1 Like

Nežēlīgs gabals…

1 Like

im dying…un tas ir tikai openings

4 Likes

Īsa, cute anime.
12 sērijas, katra 4min, laigan 1min katrai aizņem ED.

Laigan jāsaka, ka savu mērķi anime gan nesasniedz.
Šī anime bija speciāli pasūtīta. Pasūtītājs - Kumamoto prefektūra. Lai izrādīta šo prefektūru un piesaistītu tūristu, pēc atgūšanās no viņiem toreiz esošās zemestrīces un tās postījumiem.°
Bet reāli visa anime tik bija par galveno tēlu un viņas mērķi atrast savu online draudzeni šajā prefektūrā. Bet pati prefektūra diži nemaz netika izrādīta.
Tad nu nesaprotu kā tas vispār piesaistītu tūristus, ja tur neko no tās prefektūras īpaši neparādīja.

3 Likes

Tām šausmām ir manga… Shikanoko Nokonoko Koshitantan Manga Online Free - Manganelo

1 Like

image

1 Like

Suicīda ilga reklāma…

Mangu cik bija arī izlasīju… tad kāpēc es joprojām esmu dzīvs…?

1 Like

Mangu neesmu lasījis, bet pirmajā sērijā nopietníba visai ātri pazuda. Koncepts bija labs, bet pats šovs nav ne drāma ne komēdija.

1 Like

Use the next Episode Luke, the next, so SITHEAD cons sell it to the Disney, so You can blame it on all the violent, Disney have not made buyout yet.

1 Like

Lasu mangu, ir īpatnēja, bet tas ir labi, pagaidām uzmanību notur.

1. čapters mangai bija labs, ir diezgan pārdomāts MC IMO.

Tādiem drīz vīzu vajdzēs, atgriežoties, laimīgajā zemē… atkal te ko, bez lāpastas… ? naudai (now die!)

1 Like

Ok, nah, manga ir reāli laba, at least 9/10! Wholesome, deep, it’s great!
Tas suicide aspekts tur ir tikai priekš mārketinga, jo tur it kā esot novilkta paralēle ar Osamu Dazai’s “No longer human”/“Ningen Shikkaku” (pats neesmu lasījis, bet esmu dzirdējis, ka esot baigi laba).

Newer ending sleeping pills story - nošāva, pieslēdziet viņu kāds, ēēēē-veselībai… Būs vēl viens iemesls nomirt.

1 Like

Vēl viena īsa anime. Tik šoreiz vēl īsāka.
12 sērijas, katra 2 minūtes, laigan sērija 1min un 30sec un ED 30sec.

Vizuāli ļoti patīkami, tēli patīkami un stāsts ar interesants.

Vienīgi, katru reizi kad sāka skanēt ED es tiku baigi triggerots.
Kamēr iepriekš minētā anime Natsunagu! ar savām 3-4 min īsajām sērijām bija ok, šeit 1:30 -2 min sērija nav ok, tā ir par īsu.
I’m like “this is pretty, this is interesting” un tad bam, sērija jau galā un skan ED. And then i’m mad :angry: for a second or two.
Reāli ja tā būtu kā viena īss filma tad tā būtu bijis labāk.

p.s. šai animei arī ir manga adaptācija. Varbūt to lasot būtu patīkamāk, jo vismaz izlasi visu uzreiz bez tādiem pārāvumiem. Tik diemžēl ne oficiāli ne ne-oficiāli aka pirātiski nav tulkota angliski.

un ne tikai

total recall atsauce…XD

1 Like

Failure Frame

I Parry Everything