Ja pa nopietno, mans pirmais minējums būtu, ka uz tās kastes uz kuras šis te tika encoded, nebija tā konkrētā fonta, kas tika izmantot subtitru failā un rezultātā enkoderis automātiski šādi te neveiksmīgi to aizvietoja.
Akd konosubas pēdējā epizode, es nevaru XD
Skatos Power Rangers no pretinieku skatapunkta.
Garou no One Punch Man šis patiktu
4 posts were merged into an existing topic: Kopējie Anime ieteikumi
ļoti dīvaini redzēts Warner Bros sponsorētu animi, bet sākums šķiet baigi feins, DC tēli ir izlaisti caur diezgan lielu anime filtru, bet joprojām var saprast kas tie ir. action ar diezgan nice, albeit a bit framey
vienīgais ko es nesaprotu ir nafig clayface is tajā grupā. like, viņš ir veidots no dzīva māla, implantētā bumba neko viņam nemainītu. pašlaik izskatās, ka viņš vnk spēlē līdzi prikola pēc, jo ir aktieris
Krievu meičas anime šķiet kā fetišains Japānas repopulācijas psy-op ar krievijas līgavu importu.
Ossan-boken manuprāt būs sezonas pērle. Nemāku teikt kas bet šķiet ka tur ir kaut kāda slepenā mērcīte kas liks šovam labi strādāt.
Must not fail dod spēcīgu Arifureta vibes.
Strongest mage: beidzot viens civilizēts orks, dēļ viņa vien ir vērts paskatīties.
Piedodiet ļaudis, šodien slinkums kasīt pilnos nosaukumus un MAL linkus.
Politkorektie joki par krieviem … Openinga mūzika aizrauj… un princesei vajag aiziet pie Hārlijas uz konsultāciju…
holy shit people, jums noteikti šis jāredz, neatradu MAL, bet tas ir patiess kaisles darbs, ainu pārejas audio, un kreatīvie izpildījumi vienkārši mwah! 10/10
https://aniwave.to/watch/tsue-to-tsurugi-no-wistoria.52xqv/ep-1
Atvēru linku uzreiz antivīruss lamājas …
Pat atvērt nevar uzreiz nobloķēja
Ok, bet pēc nosaukuma nebūs šis?
Bet, ja šis ir tas, ir tikai viena sērija, tad jau jāsagaida, kad visas būs.
mmm, es it kā kopēju pilno nosaukumu “Tsue to Tsurugi no Wistoria; Wistoria: Wand and Sword”
un ar vienkārši wisteria bet man neko nemeta
ohhh… kad pats uzrakstīju atbildi iebraucu ka rakstīju “wisteria” nevis “wistoria”
Dīvaini, es tieši tur visus anime skatos
Un tas nav vēl viss, atverot video, vēl kaut kādi 3 izlec un aizbloķē uzreiz un viss :D
Nezinu, kas tur ir, bet da nu tādus saitus. :D
Un centrālais augs cīņā pret dēmoniem iekš’ “Demon Slayer” animē
Laikam man patīk dzīvot bīstami, kaut gan šķiet ka uBlock savu darbu dara labi.
Kaut kāds tev naidīgs antivīruss