Tauta…es nedomāju ka tas brīdis pienāks…LAtvijā uz vietas var dorohedoro mangu nopirkt!
un pirmie volume jau izpirkti, sasodīts.
Tauta…es nedomāju ka tas brīdis pienāks…LAtvijā uz vietas var dorohedoro mangu nopirkt!
un pirmie volume jau izpirkti, sasodīts.
Eh, klasiska kaite veikaliem.
Latviski?
Ne tak
Man liekas latviski nav mangu :c vismaz nav redzēts…
Te jāprasa @Jua, man liekas viņa teica kaut kādas mangas latviski lasīja, bet varbūt kļūdos.
Bet gan jau kādas pāris ir.
ir bijis Princese Ai un bija vēl viena kurai nosaukumu nevaru atcerēties
Ooo
Pirmā nodaļa Princesei Ai, Bizengastai un kaut kādai Warlock: saules trioloģijai? mangai, bet tās visas ir amerikāņu autoru mangas laikam :D
Bet ja grib lasīt latviski, šeit forumā vienu momentu tulkoja mangas latviski.
Viņiem mājaslapā tik daudz mangu kas ir izpirktas ka rodas jautājums vai viņiem vispār tās reiz bija pieejamas. Varbūt tās stāv mājaslapā ar domu ka tās var pasūtīt.
Visa tā prece kaut kad bija uz vietas, es tev to varu galvot kā cilvēks, kam ir pieeja datu bāzei. :D Šobrīd Aniimeshop visa prece ir uz vietas Rīgā.
O, šis priecē. Citādi dažreiz sapriecājos ka kaut kas ir pieejams veikalā, bet tad šie pasaka “nu mēs varam pasūtīt”
Jā, manos plānos ir šo te īpaši uzsvērt mājaslapā. Savādāk no malas īsti nepateiksi, ka veikalam ir riktīgi ātra piegāde. Kad komanda nenodas ceļojumā uz Japānu…
darkwood.lv izmet milzīgu galdaspēļu klāstu meklētājā, bet ir papildus jāatrod un jāatklikšķina “rādīt tikai uz vietas”. Pēc tā klikšķa skumjas ienāk sirdī.
Pēc manas analīzes, tas galīgi nav oficiālais veikala paziņojums :D, Aniimeshop priekšrocības ir:
Mans intrusive thought ir nopirkt visas Berserk deluxe edition mangas. Šī manga esot izpirkta šajā veikalā un nu tas mani uz šodienu atturēja.
Pēc kā? Ķip mainstream lietas?
Ja gribi, es varu uzjautāt, kad plānos ir nākošais mangas pasūtījums.
Tādā ziņā, ka pie klāsta kāds sēdēja un domāja ko labāk ievest. Sekoja līdzi kas tiek ievests.
uhuu bērnības atmiņas uzjundīji. Kaut kur pie maniem vecākiem visās šīm vēl jābūt
Aniimeshop tieši nav tik uz mainstream mērķēts kā animaji, kura pa lielam dominē 3 vai 4 franšīzes. Kaut vai teiksim mangas sadaļa - undead unluch, dandadan, dorohedoro un sakamoto days nebūt nav tie lielie mega mainstreaming gabali, bet šiten viņi ir