Man personīgi šķiet, ka tādā variantā var sanākt ļoti nevienmērīgi ar stiliem sliktā nozīmē
Bet tad jādefinē lūdzu klasiskajam formātu. A4 vertikāls?
Kur paša kalendāra daļa ir kā tabula
Es domāju ja mēs katrs veidojam kaut ko, kādas ir malu proporcijas, un vai mēs darbā integrējam pašu mēnesi?
Pirmo var noteikt kad citas lietas būs skaidras, otru domāju ka labāk jā
Es domāju ka pa lielam man būs miksēti…daļa tradicionāli,kaut kas digitāli
Par vienojošiem elementiem
- parastās dienas ar tumšāko krāsu, brīvdienās un svētki ar spilgtāku?
- kkādi īpaši datumi un dzimšanas dienas kkā pierakstīti/ stilizēti?
- cita mēneša datumi tiek parādīti ar gaišu, vai nē?
- vai tiek rakstīts gads uz katras lapas?
- viss sākas ar pirmdienu?
-…
Noteikti sākas ar pirmdienu. Anything else is just too odd
Piebalsoju šim. Viss atkarīgs ko katrs zīmē. Tshuki zīmēja peldošus tēlus un ornamentālus elementus apkārt datumiem, dizains komplimentēja pašu kalendāru. Tad tādās vertikālās ainavās kā moominu zīmējumā, kurš dominē pats par sevi, tieši vajag datumus ielikt kaut kur neuzkrītošāk lai nerauj uzmanību uz divām pusēm (vai arī thumbnails jāpārplāno :( ). Ja ir plāns likt fotogrāfijas, tad iespējams var apsvērt iespēju klasiskajam kalendāra izkārtojumam kur puse lapas attēls un puse datumi.
Katru mēnesi jauns plānojums būs vizuāli interesanti
Grūti izdomāt katram mēnesim savu. Un arī ja mēs paliekam pie savam pasaulem/ personāžiem, tad Mumini īsti neiederās
Ja ir pilnīga brīvība - tas ir, varam likt iekšā jebko, kas patīk un dizainu taisīt jebkādu - mumini der! Tāpāt arī der kāda pasākuma bilde, kāds collabs ar mīļāko anime tēlu, kāds… ja ejam uz dažādību un brīvo izpausmi, tad jo dažādākas tēmas izkārtojumi, jo labāk - vienojošais ir tikai formāts - A4, vertikāls (un fakts, ka tas ir kalendārs)
Tādā ziņā vajadzētu izvairīties no vienadības un līdzības - tas izjauktu konsistenci. Ka divi mēneši iekārtoti vienādi. Tas ir, piemēram, ja mums iznāk 3 fotogrāfijas iekšā, tad jāpievērš uzmanība, lai savādāk formatētas lapā.
Mākslā kur dažādi mediji, rokrasti, metodes - pat tad ja diviem izkārtojums līdzīgs, diez vai izskatīsies pašas lapas pārāk līdzīgas - ar fotogrāfijam, kur medijs (foto) ir viens un tas pats, jāpievērš vairak uzmanības.
Ja šito nolaiž greizi, tad var iznākt tas, no kā Nuri grib izvairīties, ka būs slikts mikss - vienotībai ir jābūt, un vienoti dažādībā ir vienotības veids. Lai gan, ja visi rādam skices un uzmetumus - varam viegli koriģēt procesā, lai iznāk radošas dažādības mikss.
Nākamnedēļ sākšu kaut ko skricelēt
Okei, tad mēģinam visi uzskicēt un skatīsimies, kas sanāk, un labāk neskatīties uz to pirmo ideju kā uz finiša variantu
Meža feja ar brieža ragiem, latvju rakstu tetovējumu un latviešu tautastērpa iedvesmotā kostīmā
Pāris idejas
Vsp, savā spiedīšu baigi uz detaļām ar rapitogrāfu. Sūnas, koka miza, mati, audums. Bet tas kad tīrrakstu zīmēšu
Decembris varētu būt kopdarbs ko uzzīmējam kādā pasākumā. Katrs kaut ko piezīmē vai uzraksta uz raķetēm vai satelītiem vai kosmosa kuģiem.
Es beigās nesapratu, kādu tēmu mēs ņemam?
It kā katrs kko pilnīgi savu