AF kalendāra collab

Nu labi, šeit manuprāt jau šo var mierīgi drukāt piem

Same case here, vismaz manām acīm

300 dpi toč vairs nebūs. Ja nu vienīgi neuzrok kādu vietu, kas piedāvā printēt maziņu kalendārīti. Tur gan būtu jārēķina cik mazu.

Nē, mazāk par a4 jēga nav. Tad lupas visiem jāpērk

Tātad, draugi mīļie pēdējais lielais bakstījiens šajā megaprojektā - savus superīgos sīmējumus lūgums augšupielādēt nevis forumā pa taisno, bet gan failos/google drive/utt lai nezūd asums un printējot viss ir zolīdi. Šis attiecas uz tiem kas to jau nav izdarījuši

@Kadiljaks @Rashomeow @haachikooo @Kristianux @nulle @N0_0rie @Farlien

Kadiljaks jau bija pievienojis linku apakšā un Rashomeow fails stāv pie manis

2 Likes

Well Kalendars – Google Drive
Citi cilvēki var savus arī šeit ievietot, ja kādam tā ērtāk

1 Like

Par šo - vai ir kāds zināms kantorītis, kurš šos varēs izprintēt labā kvalitātē un savilkt ar to stiepli?

gala rezultāts man vairāk atgādina galda spēļu laukumu :D :D

bet ja ir kas tāds ko redzat ka vajadzētu mainīt tad dodat ziņu

6 Likes

Gads sākas un beidzas ar galda spēli, poētiski

2 Likes

es pat neiedomājos par to bet lol

1 Like
1 Like

@H_Hercogs es te ieliku

aaa un Kristiāna darbs arī tur pat ir, sorry viltus trauksme

bet tādā gadījumā…
@xHorrorGirlx vai nulles marts jau tehniski nav gana okei printēšanai, man uz datora ekrāna viņš izskatās diezgan okei pat lielākā formātā pa a4

sadarbībā ar @H_Hercogs uztaisīju vāku… Wdyt??

9 Likes

Seal Of Approval Thumbs Up GIF

3 Likes

Kamēr viss tiks salikts kopā un izprintēts, un nosūtīts paies tik daudz laika ka 2 - 3 mēneši nebūs vairs šogad uzlikti kalendārā uz sienas. Varbūt uzreiz taisīt uz 2026. gadu? :smiley:

1 Like

SAIES!

2 Likes

un te nu arī beigu vāka daļa

ja redzat ko labojamu tad dodiet ziņu
@Kristianux @Kadiljaks @Rashomeow @H_Hercogs @WizardsWild @N0_0rie @nulle @haachikooo @Farlien @tshuki

9 Likes

Pa smuko. Tagad tik jāsaprot kur var fiziski izdrukāt. kalendāru druka nav reta, bet daudzkur jau piedāvā gatavus ciparus
Kalendāri pēc pasūtījuma - Personalizēti kalendāri - Opus.lv šitie varētu būt opcija

Man bija doma par print on demand kantori, it kā pat kaut ko biju atradis Printful vai Printify - tagad gan vairs neredzu. Prinful nesūta uz Latviju un Printify nepareizais formāts.