AF kalendāra collab

Jā pareizi saprati.
jā okey kā teicu to pēc tam jau pielabotu,es tikai pagaidām par bildēm nevarēju saprast

1 Like

Kalendārs 2025 – Google Drive :crossed_fingers: ka links strādā

jā paldies viss safe

Kādu izmēru vajag attēlam? Jo šķiet es liku pārāk mazu

tur bija jābūt a4 izmēru ar 300dpi rezolūciju

Beidzot pabeidzu kalendāru. Liels paldies @xHorrorGirlx kad izpalīdzēja man ar editing Photoshopā

7 Likes

2 years in the making XD

3 Likes

Ha, neļauj pilno izmēru ielikt

Var jau drivā iemest un tad linku iemest forumā

1 Like

Jā, bet tas arī nozīmē, ka visiem, kas šeit lika, ir mazāks. Vb tad visi vienā draivā liek?

nez es liku pēc mūsu nosacījuma savus failus un man neko neizmeta

Man arī, vnk fails ir mazāks

es izmantoju šo opciju PS nez kā tas šeit parādās

jo tur arī pārliekot uz pikseļiem man lapa iekļaujas,nezinu kāpēc šādi parādās forumā
plus faila properties to pasu uzrada

kādi smuki cipari!

Jo forums to saspiež. Gan jau tas izmērs, kas šeit parādās, ir maksimālais, ko var ievietot. Kad ielādē no šejienes, izmērs paliek mazāks, nekā tas, ko mēģināja ievietot

2 Likes

Forums samazina attēla kvalitāti ;)

Jup, tauta. Forums nav vieta kur glabāt printēšanas kvalitātes failus. Attēliem tiek samazināta gan izšķirtspēja, gan kvalitāte.

Liekas mums šī tēma paceļas ik pēc kaut kāda laika. :D Starp citu, pārējos soc. tīklos, čatos utt. stāsts ir līdzīgs. Failu glabāšana maksā naudu un to piegāde prasa laiku, tādēļ lapas ir motivētas samazināt failu izmērus. Pilnizmēra failus var glabāt failu glabāšanas servisos. Google Drive, Microsoft OneDrive, Mega, DropBox, Failiem utt.

1 Like

Bet vai foruma failu samazināšana šajā gadījumā mūs baigi skar? Ja taisītu A3 vai lielāku, varbūt

Kvalitāti nogriež manāmi, cik esmu salīdzinājis.
Dažbrīd pie noteiktiem kontrastiem viņš pat mazliet graudains kļūst, nav manāmi, bet ja ieskatās…

Es savu Janvāri skatoties varu uzreiz pateikt, ka noteikti ir zemāks līmenis.

1 Like

Nē nu tad risinājums ir vienkāršs. Vnk iemest savas ilustrācijas mākonī XD un tad drukāt.