A Minecraft Movie | Teaser - nākošgad gaidāma live action filma

Pēc gadu gadiem milzīgas popularitātes arī Minecraft ir nonācis līdz savai filmai. Man pirmā asociācija ir ap to, ka tas riktīgi atgādina jaunāko Jumanji filmu. Es no šī te sagaidu, ka tas būtu viegli skatāms gabals bez īpaši dziļa satura, ar daudz Minecraft atsaucēm.

Esmu drusku pārsteigts, ka tā nav pilnībā animēta filma.

1 Like

Viņi nolēma izmantot ultra reālistiskās Minecraft tekstūras.

2 Likes

Tur arī būs pa pilnam Ray Tracing, apģērba un matu simulācijas. :D

1 Like

It looks like absolute garbage piedodiet atvainojiet. Minecrafts man sirdij bija un būs ļoti tuva spēle tāpēc šitas šķiet gandrīz personīgi.

Captain Sparkelz fallen kingfom mūzikas video sērija bija lielāks respekts un sirds ielikta nekā filmā ar holivudas budžetu. Džeku bleku un jason mamoa vnk vajadzētu apmainīt lomām( ņemot vērā cik mc fandomam patīk Stīvu attēlo kā muskuļotu stiprinieku. Un tā minecraft pasaule izskatās tik uncanny. Tik tiešām atgādinu tās ultra reālistiskās tekstūrpakas kas ar spēles lubisko formu iet kopā kā Michelin restorāna ēdiens un iepelējusi desa

1 Like

Vienīgais kas man tur dedzina aci ir dzīvie aktieri. Pati grafika izskatās visnotaļ pieklājīgi.

2 Likes

Nepiekritīšu, jā okei, defaukt mobi nav tik vizuāli pievilcīgi, brt tad lūdzu izmantojiet mojang treileru stilu

Like kko šādu bet varbūt ar tekstūru kas biš tuvāka spēlei ir

1 Like

Tur gan bija izvēlēts brīnišķīgs Minecraft mākslinieciskais stils.

Tagad salīdzinot ar šo tiešām šķiet ka jaunā filma nekam neder.

Same.

Laikam tagad Džeka Bleka kārta būt tam kuru Holivuda bāzīs visās komēdijās :roll_eyes:
Bet arī pārējie cilvēku tēli tik random un meh izskatās.

1 Like

Vēl jau arī bija Telltale Games spēle Minecraft: Story Mode.

Jā, tādi stili ir tuvu spēlei, bet galīgi neož pēc lielbudžeta filmas.

Viņš baigi ne no šā, ne no tā ir izsities.

1 Like

Mana folijcepures teorija -treileris ir briesmīgs speciāli, lai dabūtu fanu dusmas, un tad studija ķipa viņus ņemtu vērā un izlaistu īsto " salaboto" versiju

2 Likes

Pa Sonic filmām staigāja tāda pati bauma.