Pēc gadu gadiem milzīgas popularitātes arī Minecraft ir nonācis līdz savai filmai. Man pirmā asociācija ir ap to, ka tas riktīgi atgādina jaunāko Jumanji filmu. Es no šī te sagaidu, ka tas būtu viegli skatāms gabals bez īpaši dziļa satura, ar daudz Minecraft atsaucēm.
Esmu drusku pārsteigts, ka tā nav pilnībā animēta filma.
It looks like absolute garbage piedodiet atvainojiet. Minecrafts man sirdij bija un būs ļoti tuva spēle tāpēc šitas šķiet gandrīz personīgi.
Captain Sparkelz fallen kingfom mūzikas video sērija bija lielāks respekts un sirds ielikta nekā filmā ar holivudas budžetu. Džeku bleku un jason mamoa vnk vajadzētu apmainīt lomām( ņemot vērā cik mc fandomam patīk Stīvu attēlo kā muskuļotu stiprinieku. Un tā minecraft pasaule izskatās tik uncanny. Tik tiešām atgādinu tās ultra reālistiskās tekstūrpakas kas ar spēles lubisko formu iet kopā kā Michelin restorāna ēdiens un iepelējusi desa
Mana folijcepures teorija -treileris ir briesmīgs speciāli, lai dabūtu fanu dusmas, un tad studija ķipa viņus ņemtu vērā un izlaistu īsto " salaboto" versiju