A Little to the Left

A Little to the Left ir 2d, puzzles spēle.

Spēles apraksts: Mierīga puzzles spēle kur tu organizē un kārto dažādas mājokļa lietas, lai izskatītos skaisti un astētiski. Bet lai tev nebūtu pārāk garlaicīgi visu laiku kārtot lietas vienam pašam dažreiz tev klāt pievienojas nešpetns kaķis kas radīs nelielu haosu.

Šo spēli jau labu laiku gribēju jo man patīk tāda tipa spēles, atgādināja spēli Unpacking tikai šeit vajag daudzas lietas precīzi nolikt. Tā arī man tā spēle krāja putekļus Steam whislistā kamēr vienu dienu ne no kurienes brālis izdomāja man uzdāvināt spēli ar dlc :D yippie :D

Spēles labākā un vienlaikus sliktākā lieta bija hinti. Jo pirms es atklāju hintus, es vairāk savu galvu kustināju, bet pateicoties hintiem uzreiz kā paliek parāk grūti slēdzu iekšā to, bet mani glāba vismaz tas ka es skatījos ko apmēram to tur ir jādara nevis pilnīgi kopēt hintu, kā arī ja atvēru vairāk par divām reizēm pēc līmeņa slēdzu spēli ārā, un pēc tam turpināju ar svaigu galvu :D
Kā arī dažreiz nevarēju saprasts kāpēc līmenis neiet uz priekšu, bet ja tu tur nenoliksi lietas precīzi savā vietā lietas tālāk netiksi. :owocry: Un tad tu mini kura lieta nav prezīzi ielikta :owocry:

Man ar spēli uzdāvināja šo dlc, paskatoties es biju priecīga jo man patīk tēma, bet tur knapi bija kaut kas saistīts ar galaktiku, zvaigznēm u.t.t…

No dlc es ar visu savu sirdi ienīstu šo līmeni.

3 Likes

Nosaukums man atgādina ainu no Full House kur meičas izsita sienā caurumu vai arī joku kapteinim no B99

Nopirku otro dlc, un šis šķita viegls, bet man patika.