ZZZ x GTA VI x SpiderMan II = ANANTA

Varbūt vēl kāds ir uzdūries, bet redz rādas, ka briest jauns projekts no studijas Naked Rain.

Lūkojas, ka būs atvērtās pasaules spēle pilna ar dažādām minispēlēm radītām plašam interešu lokam, kaut gan izskatās dažas no tām būs gaumes jautājums.
Tēl nedaudz atgādina Vtūberus un ceru ka treileros iekļautās ainas ietver tikai mazu daļu no tā kas mūs sagaidīs spēlē.
Cīņas mehānikas izskatās stipri iedvesmotas ZZZ, bet vismaz treileros izskatās, ka varēs paļauties uz vides objektiem, kas vismaz personīgi padara situāciju nedaudz pievilcīgu.
Parkūra un mobilitātes iespējas ir pēdējais ķirsītis saldā keksiņa galā, gaidīsim un redzēsim! :cherries:

Viņiem smuka mājaslapa, aicinu iemest aci.

un attiecīgi treileri:

2 Likes

Nav saprašanas, kas ir ZZZ, bet tā nešaubos, ka Padebesu valstības iemītnieki noteikti varētu uzstaisīt GTA un plašāku pasauli kurā tu vari aplūkot savu māju XD

Bet izskatās labi, droši vien :sweat_smile: ,bet mājaslapa tiešām patīkami skaista.

Dila has a nice voice.

Man liekas, ka ZZZ = Zenless Zone Zero. Neesmu vispār neko par to redzējis, bet kaut kāda velna pēc tas nosaukums ir atmiņā saglabājies.

Nu jau, nevar būt, ka tur kaut kāds GTA murgs būs.

Paskaties treilerus, ideju sapratīsi, ka tas nav 100% waifu GTA, vienkārši atvērtā pilsētvide ar lietojamiem transportlīdzekļem.

Neizskatās, ka tur kaut kāds terorisms, noziedzība, prostitūcija, random slepkavošana apkārt utt būtu kā GTA murgā .

1 Like

Varēs visiem daiļāt saldējumu un spīdumus, un jāt ar vienradžiem, un visos šaut ar ziepju burbuļiem.

Drīzāk spēles mehānika es teiktu. Nav obligāti jādara kā Gta, bet var tās ideju izmantot aizvietojot to vai citu elementu.

Kā Palworld. Ideja ta viena un tā pati, cik nu esmu loetas kursā, tikai realizācija cita.

1 Like

Apskatot treileri, nekādu interesi neatstāja, tā ka gribetos instalēt un pamēģināt. Zero hype.

Tas saprotams, par bāzi ir ņemti ļoti ierasti elementi un mazliet samiksēti. Lielākās cerības lieku uz piesaistošu stāstu.

Gribu redzēt kā šis un NTE būs izlaišanas brīdī. Tiesa gan, man NTE vairāk saista. :D

2 Likes