Man vienmēr paticis Worm Mayhem. Stāsts bija visnotaļ labs arī:
Man vienmēr paticis Worm Mayhem. Stāsts bija visnotaļ labs arī:
Vispār neatceros, ka tur būtu bijis stāsts. xD Pašu spēli gan es biju visai daudz spēlējis.
Vo vellos, pat tagad sagribējās paspēlēt 4 spēlētāju CO-OP spēlei ir
Bij, bij - ķipa Tu ceļoji laikā, lai salabotu laika mašīnu.
Hm… Uzgāju šo versiju -80% Worms Ultimate Mayhem - Deluxe Edition on GOG.com
Diemžēl:
Pat Steam pie tagiem nav tiešsaistes spēles, kas rada šaubas.
Nopirku rimčikā kaut kādā padsmitajā dzimšanas dienā (back in 2000’s), pa sadāvināto dzimšanas dienas naudiņu.
Vēlāk mājās ar brāli un brālēniem toreiz un citās reizēs (+ ar draugiem) uzpēlējām.
Tik diemžēl šo disku versija ir krieviski un es nekā nesapratu, bet kaut kā jau stāstu izgāju. Un šai arī ir tas krievu Starforce DRM, kas var nobeigt tavu moderno pc.
Bet nu pēc pāris gadiem jau Anglisko versiju un izgāju stāstu atkal. Un arī pildīju visus challenge, time challenge, etc. Tik neatceros vai es visus izgāju vai nē. But some of them were such a pain in the butt.
Bet interesanti, ja šur tur paskaties tad var atrast rakstus ka ir fani kuriem šī spēle īpaši nepatika, bet labāk patika iepriekšējā Worms 3D. Pārsvarā saistībā ar fizikām un kontrolēm.
Es to W3D ar vienreiz , pamēģināju, bet nu man tās kontroles likās tik neierastas, it īpaši ja jau biju atspēlējies W4M. Bet varētu kaut kad tomēr vēlreiz pamēģināt.
Bet nu tas Worms Ultimate Mayhem iekš Steam pa lielam ir tas pats W4M un + Worms 3D kampaņa, kartes un random karšu veidotājs. Iekš WUM fizikas, kontroles, etc ir kā no W4M.
Edit: Var teikt WUM ir W4M re-master ar papildus kontentu no W3D.
Es tiko ar nolejuplādēju un pamēģināju Worms Ultimate Myhem iekš Steam. (Diemžēl šis pc nav gana labs tam.)
Bet tā jau cik sanāca pamēģināt, spēlējas labi. Arī ir pāris ļautiņi kuri vēl spēlē online.
Vienīgā lieta kas man nepatīk iekš WUM ir ka pie vizuālā uzfrišināšanas tur ir uzlikts pārāk liels spilgtums vai kontrasts vai kā to īsti nosaukt. Them Worms are too shiny.
Minot par tiem vēl vecākiem 2D tārpiem. Tos arī esmu spēlējis un arī ar tiem pašiem ļautiņiem. Bet vienīgi tik Demo versijas, nevis pilnas spēles. Bet tāpat bija jautri.
Un kamēr iekš Steam un GOG ir vairākas Worms spēles, iekš Steam vairāk. Tomēr iekš GOG ir viena cita 3D tārpu spēle, kura nav Steamā. Worms Forts Under Siege.
Un pat re kā, tai pat atlaide tagad un maksā tik 1 eiro. -80% Worms Forts: Under Siege on GOG.com
ja nu kādam interesē.
Es pat biju aizmirsis, ka šis oriģināli bija Worms 4: Mayhem. :o Visdrīzāk es pats spēlēju Worms 4 nevis Ultimate Mayhem.
Man tieši otrādi bija apjukums, kad Steam redzēju šo, kā Ultimate Mayhem, kad oriģināli spēlēju Worms 4 Mayhem
fire in the hole!
un
watch this!