Wooooo! Asian Alley atvēruši jaunu veikaliņu!! Cik noprotu, tur var iet un ēst uz vietas nūdeles ar:
Normāli gan, vietas riktīgi centrāla.
Sāku manīt, ka Asian Alley arī vairs nav vienīgais spēlmanis tirgū. Šur tur ir jauni veikali, neesmu gan tā kārtīgi nevienu izpētījis.
Jā vēl februāra sākumā biju manījis TT pašreklāmu, kaut kad arī nesen liekas gāju garām, bet sanāca jau mirklī, kad šie bija ciet…
Biju jaunajā veikalā, nobildēju ēdiena plauktus. Pie uzkodām un našķiem bija daudz tautas.
Pagrabs ir diezgan liels un brīvs.
Jesus christ that looks so fkn ghetto!
Neko tādu tur nejutu, esmu bijis krietni šaubīgākos Lats. :D Aziātu restorāni un veikali gan ne vienmēr iesprings uz vizuālo noformējumu. Te viss bija smuki, tīri un sakārtoti.
Pirmais stāvs gan bija tāds pašaurs un pilns ar skolēniem.
Tikai tagad pamanīju, ka viņi tur tirgo pa vienam piknika sieriņus un olas. :D Laikam doma tāda, ka tu to liksi klāt tām ātri pagatovajamajām nūdelēm
Es par telpām, nevis precēm.
Kkādas random trubas, ar virvēm aptītā kolonna, pleķi uz grīdas…
Nu tik traki jau ar nav. Kādam laiciņam ir jāpaiet, bet viņiem būs labāk. Man ļoti patīk tā ģimenīte, kurai pieder šie veikaliņi - palēnām, palēnām, bet viņi atvēra lielāku veikalu. Man, cilvēkam, kurš gatavo, esmu tur pēc precēm, ne estētikas. Šīs, kā Āzijas veikaliņš, pat ir ļoti zolīds, ja salīdzina, ko varētu Ķīnā atrast.
Tas tak ir zemais pagrabs, tur komunikācijas iet pa griestiem - kas ir visai normāli pagrabam. Pirmajā stāvā viss ir normāli, kā ierasts.
Traipi uz zemes nav kaut kas izliets, tā ir rūsa. Iepriekšējiem īrniekiem tur kaut kas ir stāvējis un rūsēji. Jaunais veikals domāju te neko diži nav remontējis.