Īsti nevar spriest vai kkas būs labs or something, bet šī 2019. gada ziema, vismaz priekš manis, izskatās ļoti daudzsološa.
Tpc man palika interesanti uzzināt, ko jūs domājat par ziemas sezonu, un ko plānojat skatīties?
Runājot par sevi, es uzsākšu daudzus anime
The Rising of the Shield Hero
Kārtējais Isekai. Pēc Šī 2018 gada Slime Isekai, manī parādījās interese, ko var gaidīt no citiem Isekai, kas izies, tpc šo nochekošu.
Mysteria Friends

Te ir tikai viens iemesls- Tā monster girl looks good, so I just have to watch it for her.
The Promised Neverland
Žandri vilina klāt pie šī te jeb Sci Fi, Mystery. + Synopsis sounds interesting. +Dark anime.
Kakegurui xx
Hot Girls gambling, ok I’m in it xD
Mob Psycho II
First season was good and fun to watch, tpc šo obligāti jāskatās.
Domestic Girlfriend
Kkāds Kuzu no Honkai un Kiss x Sis mix, vismaz pēc synopsis tā liekas, tpc var iechekot.
Boogiepop Never Laughs

Seems like an interesting dark themed anime.
Kaguya-sama: Love is War
Synopsis skan pārāk kārdinoši, even tho I dont really like romance anime.
Dororo
Samurai anime are usually pretty interesting.
Revisions
Zem jautājuma zīmes, jo mecha un netflix izlaiž visas sērijas uzreiz, es parasti nespēju mechu pabeigt, pat pa vienai sērijai nedēļā jau ir grūti. Bet es vēljoprojām ceru, ka atradīsies kkāds darbs, kaa mainīs manu skatu uz mechu.
The Cost of Smiles

Šis arī, vnk iecheckot pirmās pāris sērijas, un tad domāt tālāk.
Šie ir tiek, kuros es 100% ieskatīšos, un ir vēl 2 darbi, kuri man ir 50/50- Magical Girl Spec-Ops Asuka un Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue.