Wildwood - jauna leļļu animācija no Laika

Čau!

Pašlaik nav zināms daudz. Sižets par Prue McKeel, kura dodas mežā meklēt savu brāli;. Filma gaidāma 2026. gadā.

Studija Laika ir viena no tām nedaudzajām studijām kopā ar Aardman kuras būdamas mazliet psihopātiskas taisa leļļu animāciju. Kā viņas izdzīvo nav skaidrs, bet prieks un slava tikai!
Pazīstama ar darbiem kā Caroline, Paranorman, Boxtrolls, Kubo un Missing Link. Jā tas ir viss saraksts. Katra no šīm filmām ir unikāla un neatkārtojama.
Personīgi esmu redzējis Kubo kinoteātri un ļoti patika vizuāls. Par sižetu un stāstu var strīdēties, tas ir neviennozīmīgs, tomēr animāca noteikt liek mazliet ieplest muti.
jo īpaši, kad sāc skatīties aizskadrus, kāds darba apjoms tiek darīts. Pa faktam brīžiem viņi iesaista pat animatroniku.
Tāpēc pat mazliet ir aizvainojoši, ka viņiem kases ieņēmumumos reizēm diezgan skābi iet.

Gaidu ar nepacietību!

Vai tu esi redzējis kādu no šīs studijas darbiem?

5 Likes

Esmu skatījies Kubo un Missing Link. Tās ļoti patika un esmu sekojis līdzi LAIKA studijai.

Mana pati pirmā stop-motion filma laikam bija Chicken Run.

Šī, vismaz pēc sajūtas, liekas ka būs tumšaka un varbūt nedaudz biedējošāka?

VISAS!!! Tā gaidīju no viņiem ko jaunu un pēc treilera vismaz, šķiet very promising.

Tās pat laikam viņu švakāk novērtētās. Lai gan man tāpat patika, vairākkārt pat skatījusies esmu.
Vispopulārākā noteikti ir Coraline, bet tā man lkm Boxtrolls pirmajā vietā no viņiem ;D

so excited :face_holding_back_tears:

2 Likes

Laikam no visām, neskaitot Caroline, Boxtroll tāda tuvāk sirdij tiešām.

Lai gan tas pats KUBO, man dikti patika stāsta ideja un Ķīnas (Japānas) mitloģijas gars bija jūtams.
Tas pats Paranorman atminos, ka viņš man patika, bet filmas sižets katru reizi man tiek defregmentēts un katru reizi skatos, kā no jauna :smiley:

Pašlaik sajūtas par Wildwood, kaut kas starp Caroline un Paranorman…

Savukārt šis man burtiski Missing Link sanācis. Jo atminos, ka biju redzējis treileri, bet nezinu kāpēc nospriedu, ka tie nav viņi, ka tā ir parasta 3D un tpc aizgāju garām :sweat_smile: