izskatās laba manta! es arî gribu atzīmēt, ka šis topics ir izklaide nevis zinātnisks pērījums ;D we are just having fun here, tāpat te @Kristianux baig saka ka tests ir virspusējs utt, like, dude, tas ir for fun nevis ka tagad tāds tests izanalizēs tevi un tavu būtību ;D
Domāju tas tests vairāk for fun, nedomāju, ka kāds viņu te dikti nopietni uztver! Lai gan nosaukumi ir confusing - piem, liekas, ka gifts būs Gucci somiņas, bet reāli cilvēkam var būt prieks par puķēm, kas norautas pļavā un neko nemaksā.
Vecvecākiem kaut kā izdevās. TV bij svarīgāks par to kurš blakus sēž
Es domāju dāvana šajā kontekstā var būt arī akmentiņš ko atradi ceļa malā un uzdāvināji otrai pusītei
es nesen uzdāvināju kastani
Vai gliemežvāks no jūras krasta. It’s the thought that matters.
Nezināju ka man mēdz būt dāvanām pilnas kabatas
Latvijā laikam gan šis romanticisms nav pārāk aktuāls, mums viņi ir mazi un trausli, pat lielākās saldūdens gliemežnīcas ir relatīvi trauslas.
Atkarīgs. Mans Biezās perlamutrenes gliemežvāks ir diezgan ciets
Jā, to es arī biju ievērojis, kinda 2 meh opcijas, īsti neviena nav manā gaumē, bet nu, ko padarīsi, jāizvēlās ir.
A vot šito es nesaprotu, kāpēc nevar vienkārši izbaudīt dzīvu puķu skatu dabā, kāpēc jārauj? Puķi vai jebkādu citu augu podiņā es vēl saprotu, bet tam ir savs limits, bet nogrieztas puķes man nepatīk.
Tie taču ir atgriezti augu reproduktīvie orgāni, uzreiz parāda, ka cilvēkam patīk guro
Es testā atbildēju uz pirmajiem diviem jautājumiem, tālāk sapratu, ka nevaru sniegt ne tādu, ne tādu atbildi uz jautājumu, tā tik paskatījos uz priekšu un pusē nodropoju testu.
A) tev ir vīrs?
B) vīru vilksi uz pārgājienu?
Jā un Nē. Viņam citas darīšanas.
Lol same es vienu momentu pat vairs negribēju to testu pildīt ja viņš atkal tās dāvanas bāzīs sejā :D
The Five Love Languages
Tur principā ir vesala sērija. Bet laikam bija šī How to Express Heartfelt Commitment to Your Mate
Bet varu melot… ir otra The Secret to Love That Lasts
Piekrītu.
Protams teorija izstrādā sen, psiholoģija un vissap to attīstās, tāpēc klausoties mazliet jūtās vecuma pie garša
Bet startam, lai visamz sāktu apzināties un strādāt ar sevi vai izprastu labāk, neslikt variants šā vai tā, un savā konceptā tiešām ļauj vismaz saprast problēmas virzienu.
Laikam piekritīšu tam, ka fiziskā daļa un kopā pavadītais laiks iet roku rokā. Bet nu tā tas varētu būt, ka man šie te trīs ir galvenie stabi uz kā viss stāv.
O, even more balanced!