Visāda veida jaunākās ziņas

Nē nē, es pret skvēru neiebilstu

1 Like

Bilde no notikuma vietas

6 Likes

Ou, bober kurwa, atkal iekrita!

3 Likes

Cik saprotu, šī suga neeksistēja 10,000 gadus? Tad jau nākamais būs mamuts un pēc tam - Jurassic Park :sweat_smile:

2 Likes

Diemžēl šitas ir maķenīt sensacionalizēts pētījums. Dire wolf nav tik tuvs mūsdienu vilka radinieks kā varētu šķist, un konkrētā pētījuma mērķis cik esmu sapratis fokusējās uz dire wolf pazīmju iegūšanu vilku kucēnos. Savā ziņā tā nedaudz advancētāka jaunas šķirnes radīšana, nevis sen izmirušas sugas atgriešana

still good doggos tho

4 Likes

Izdomājuši spēli, kurā var uzģenerēt saturu, izmantojot AI promptus.
Neizskatās, ka diži daudz citas lietas ir AI, bet es tikai kādu minūti paskatījos, kas un kā.

1 Like

Potenciāli no vienas puses varētu būt interesanti, tomēr ir aizdomas, ka būs daudzas lietas ierobežotas vai nestrādās mehānika, tā kā tai jāstrādā…

Bet kā ekspermentāla mantiņa varētu būt neslikti

1 Like

2 in 1

Ja kāds meklē jaunu nodarbi un pirmdie darba testi… būtu feini uz Hanami jau :grin::

3 Likes

Nē nu, nav zemē metama likme. :D Vienīgi tas raksts ož pēc vitus ziņām, nekādi avoti nav norādīti. Vismaz es neredzu.

Mazliet paraku un atradu:

Tā pat liels “fuj” tiem visiem ziņu portāliem, kas bliež ziņas bez avotu norādīšanas. :stuck_out_tongue:

Ja esošajā vietā nesaiet, re, @DiviViens, iespējas. :D Pēc tam mums vēl varētu uzsaukt ratu ar atlaidēm.

3 Likes

Nē, nē. Pagaidām viss okay. :D

2 Likes

pagaidām

1 Like

2 Likes

Jā šis ir lielākā dirssāpe visiem. Jo pārējais aktieru ansamblis ir labs un tieši piemeklēts ļoti labi un te pēkšņi šitāds šokolādes žaķis izlec, pie tam pašā grāmatas aprakstā ir konkrēti teikt, kā viņš izskatās, un Alans viņš faktiski 100 ar šo tēlu trāpīja.
Tāpēc vairums vsp nesaprot, kāda joda pēc.

2 Likes

2 Likes

1 Like