Visāda veida jaunākās ziņas

Beeeet… :joy::joy:

2 Likes

A moš ir ok, vnk Karens… Ej nu sazini. Bet katrā ziņā es uz kinīti neiešu šo skatīties :rofl:
Ja nu vienīgi ar čomiem, ierēkt.

1 Like

Iespējams ar, nereti ir tāda lieta.

Man arī atgàdināja to personāžu Carl no animācijas Jimmy Neitron

Es varu iztēloties cik neērti būtu tajos 12 gados šito skatīties kopā ar vecākiem :joy:

Uiii, tikai ne ar vecākiem! :smiley:

https://kursors.lv/2025/03/29/tiktok-interneta-veikals-lieliem-soliem-ienak-eiropa/

3 Likes

Tagad tik jāredz vai šis mums nepaskries garām. :D Liekas Instagram veikali tak pie mums nav pieejami.

Zinu ka ir iespēja attēlos ievietot linku uz veikalu vai preci. Bet kā veikala funkciju nezinu pat…

ASV jau lielākā problēma ar tt slēgšanu bija tas ka ap 7milj. privāto biznesu apdraudēti tika, kur cik saprotu, cilvēki pilnībā vai daļēji tt savus ienākumus guva…
Manā redzējumā šitādas platformas ir diy tipa, kur galvenokārt ir pašdarinātàs lietas…

1 Like

Mazdrusciņ tā jau uzlicec, teiktu pat ļoti uzleks, jāskatās būs, kas citiem, jo pagaidām kà negrozu, Tet sanāk izdevīgākais Dinamikā, tieši dēļ apkalpošanas maksas

2 Likes

Nah, man liekas tagad tur ir vairāk dropshipping, vai private label, ko uzdod par paštaisītu bet patiesībā paštaisīta ir tikai etiķete.

4 Likes

Jā nenoliegšu ka daudzi itkà paštaisītie nav tik paštaisīti. Tehniski kaut kādā Huņ Ziņ provincē noteikti paši taisa, tomēr vēlākos posmos notiek rebrending

1 Like

Jū, nez pat vai to ir tik daudz, bet tiem toč sanāk izpatikt algoritmiem un tikt iekšā meklētāju rezultātos. Kad kaut ko gribi pirkt, riktīgi jāskatās ar kritisku aci uz preci. Īstie ametnieki un mākslinieki pēc idejas nekur nav pazuduši, taču tie brīžiem ir aprakti zem visas pārējās suslas.

1 Like
2 Likes

Top Gun: Maverick viņš bija manāmi vārgs. Nav pārsteigums tbh.

Maveric diemžēl neesmu redzējis, bet ja nemaldos pēdējās desmitgadēs nekur diži viņš ar nebija rādījies.

Bet viņa izpildītyais Batman man patika godīgi sakot, mazliet labāk pat par Klūnija.

Bet ja kaķu zāle būs, tas skaitīsies ka pipnvarotas personas “uzpirkšana”?:joy:

1 Like
5 Likes

Aizturēts par noziegumiem pret koksni. :D

2 Likes

9 Jauni ielu nosaukumi Rīgā

pāris ielu posmiem nosaukumus mainīs

3 Likes

Pārsavārā cik skaoties tie ir mazie ielas posmi, kuriem vispār nebija nosaukuma, vai nu pa savam tiek loģiski savests… piemēram Kandavas iela, ja neesi vietējais, pat vietēji ne vienmēr zina, kur tā iela turpinās un iet.

Tai pat laikā rēcu no šī

Jāņa Šteinhauera iela pie LU Botāniskā dārza

Kandavas ielas posms, kas atrodas starp Jūrmalas gatvi un Latvijas Universitātes Botānisko dārzu, plānots nosaukt Jāņa Šteinhauera vārdā. Šis vārds daudziem nav pazīstams, taču tas nes sev līdzi stāstu par Rīgas izaugsmi un attīstību.

Tagad noteikti cilvēkiem būs interesanti, kas tas par piparu, bet nu varēja šie jau pieklājības pēc ierakstīt, kas viņš ir. Aleksis un Dmitrijs arī nes ieguldījumu Rīgā, piemēram.

3 Likes