Visāda veida jaunākās ziņas

Uuuuuuuh… WTF?

Man kaut kas teica, ka uz Olimpiskā Centra uzlika Xiaomi reklāmu, bet tad tomēr sanāk, ka tā bija Arēna Rīga.

Nu cik es lasīju tas ir standarts visām lielajām pasaules arēnam ka tas sauc sponsoru vārdos

2 Likes

Bija nišas pasākums, kas nepiepildīja arēnu pilnu, bet uz tuvāko toleti tāpat bija garas rindas - aiziejot uz nākamo, kas brīva - nav ziepju pēc fakta. Varbūt Xiaomi nosponsorēs ziepes beidzot.

Un kaut kā tomēr izskatās pēc kaut kādas soft power aplikācijas. Kāpēc nevarēja atrast EU sponsoru? Droši vien CPP vairāk maksā.

1 Like

Neredzu nevienu par šo postojam, tikai čatā pāris teikumi.
Atradu rakstu, kurā ļoti daudz skaidras informācijas par šo pasākumu - 8. februārī, 6:00 no rīta, Latvijas teritorijā tikai viens savienojums, un to pašu atvienos tajos 6:00. Vajadzētu būt pavisam pa mierīgo.

Good guy Volvo strikes again.

1 Like

https://news.wsu.edu/press-release/2025/01/28/plant-based-substitute-for-fossil-fuels-developed-for-plastic-foams/

1 Like

LOL!

https://www.rxddit.com/r/pcmasterrace/comments/1izmxvr/ea_has_released_the_source_code_for_a_couple_of/

EA has released the source code for a couple of old C&C games

1 Like

Kas tas par dāsnumu no EA :joy:
Pieļauju, ka tās spēles sen jau jau izpētītas krustu šķērsām, bet nu vrb kaut kas jauns atklāsies…

1 Like
1 Like

Interesanti, kādam šeit jau ir bijis AIO kas ir pamanījies nosprāgt?

Manējais burbuļo ik pa laikam… Izklausās baigi aizdomīgi. Un tā burbuļošana laika gaitā ir palikusi izteiktāka un biežāka. Nicht sehr gut.

2 Likes

Tiešām vesala ēra… nebiju aktīvais Skype lietotājs, par pirmsākumos, bet nu atminos šad tad bija sazvani vai pat saspēles cs :sweat_smile: vai arī ar radiniekiem sazvanījos…

Viens no mēmīgākajiem video par skype ko es zinu

2 Likes

Vispār galīgi nav dzirdēts. Es pats gan sēžu uz gaisa dzesēm.

Es onkuļa datorā ieliku NZXT Kraken pirms 6 gadi, ta kā pagaidām nav miršanas pazīmju, sāku aizdomaties cik patiesībā viņi ilgi dzīvo. Tagad varam vērot @jurchiks dzesētāju kā patient zero :joy:

1 Like

@jurchiks viss, zinātnes vārdā tu vairs nedrīksti mainīt datoru. :D

1 Like

šis ir feini!

4 Likes

A post was split to a new topic: Wooooo! Asian Alley atvēruši jaunu veikaliņu!

Pēdējā laikā skatot TT sievieti, neatminos kā viņu sauc patlaban, bet viņa pa savam ir viena no vadošajām ekspertēm vispār par šiem senlatviešu tradīcijām un tml., diezgan interesanti paklausīties un stāsta diezgan saturīgi pa savam.
Un tieši šogad arī laikam maijā, ja nemaldos viņi (viņa un citi arod kolēģi) organizēs festivālu ar senlatviešu tradīcijām…

Zelma Skābene - protams gan ir citi, tomēr laikam no visiem man viņa viarāk ir trāpījusies.

1 Like