Video ko pašlaik skaties

haha, laba ideja. Es tikai vidusskolu pabeidzu šogad, bet šitādas līdzīgas domas par nākotnes studiju darbiem man tiešām ir bijušas

2 Likes

Es absolūti nezinu kā valodniekiem tas strādā, bet iet jau ar ideju baķim pie potenciālā vadītāja pa skādi nenāktu

2 Likes
2 Likes
1 Like

Fast fashion - not even once.

Beidzot padalījās kāds. YT šo jau vairākas nedēļas bāž degunā. Ironiski ka kas tāds vienkārši neuzrunā.

1 Like
1 Like
1 Like
1 Like

:D man vispāt pēc tā video par I visited Latvia so you dont have to bāž visus video pēc kārtas kas ar Latviju ir saistībā lmao

1 Like
2 Likes

Atradu vēl vienu video ko toreiz uzgāju.

Pa lielam gandrīz visu var saprast.

Īss fragments no Lietuviešu dokumentālās filmas.
It kā tiek minēs ka no “Išbarstyti žodžiai / Zerstreute Wörter” (Lietuviski/Vāciski), bet man liekas ka tas varētu būt drīzāk no “Tarp aštuonių vėjų / Amidst Eight Winds”, jo tās filmas aprakstā tiek minēti 3 brāļi kuri dzīvo Zviedrijā, bet runā Kursiski.
Šo un vēl pāris uz Kuršu kāpu tēmētu un daudzu citu Lietuviešu tēmētu dokomentālo filmu režisors ir Arvydas Barysas.

Cik biju toreiz un tagad papētījis, daļu viņa filmas ir dabūjamas dvd formātā. Laigan nezinu kādās valodās tās būs ierakstītas. Vienīgi, kamēr pirmā minētā filma ir atrodama online veikalos, otrā ir out of stock :/ , un pēc dotā info tā pat bija pieejama Angliski.

Un vispār ja iemetīsi iekš youtube lietuviski kuršininkai, tad manīsi daudz vairāk video par šo tēmu. Tik problēma, ka tie ir Lietuviski un nekā saprast nevar :/

Laigan uzgāju tiko vienu video kurā runā par mirušajām Baltu valodām, un ir pieejami angliski subtitri

Tajā kanālā laikam ir vēl viens otrs cits video par Baltu valodu tēmu.

Vai esi redzejis filmu “Baltu ciltis: Eiropas pēdējie pagāni”?
Ja nē, tad iesaku.
Tik es nezinu kur to var redzēt legāli. (Es redzeju pirmizrādi tuvējā kultūras namā)
Bet ja esi ar mieru to skatī ar anglisku audio un angliskiem subtitriem, tad re, kāds to ir iemetis Youtubē.

Bet turpinot šo tēmu, arī ir interesanti redzēt kā liela sauja cilvēku mēģina Latvijā uzturēt vienu no šai zemē pirmajām ne-Baltu valodām - Lībiešu valodu.

Šeit ir konkrēts kanāls - https://www.youtube.com/c/LILīvõdinstitūt
Bet arī vienkārši youtube meklētājā ieraksti lībieši un būs kāda interesanta intervija, saruna, ziņu fragments.

2 Likes

Japāņu metāls. Indiešu metāl. Satriecoš animācijas video. :heart_eyes: :heart_eyes: :star_struck: :star_struck:

1 Like

2 posts were merged into an existing topic: Straume - jauna pilmetrāžas animācijas filma bez dialoga

Sērīgi salds īsais.

Salt+tesla+water=fire.

The first video is not EVs.

2 Likes