Varbūt kāds vēlas neatvērtu mikrofona statīvu SENSIC SA-30?

Nejauši pasūtīju SENSIC SA-30 SA-30 Boom Arm | Professional Microphone Arm | Sensic, jo tam bija labas atsauces un apskati. Kad sapratu, ka tas tur svaru līdz 1 kg, Amazon jau vairs neļāva atcelt pasūtījumu. Mana ķibele ir tāda, ka pliks mikrofons ir zem 1 kg, taču ar turētāju virs 1kg. :D

Ja nu kāds te ir dārgāka statīva meklējumos un vēlas to nekavējoties, varu piedāvāt savējo. Savādāk mans plāns ir to nākošnedēļ sūtīt atpakaļ.

Piedāvāju to ar mazu atlaidi 60 EUR. Es tā pat visdrīzāk palikšu mazā mīnusā, to sūtot atpakaļ.

2 Likes

Kas šī par mistisko robežu?

Uz statīva kastes rakstīts, ka tas ir paredzēts maksimums 1000 g svara. Kā viņi to ir noteikuši nez, bet pa labam es gribētu iekļauties ražotāja noteiktajās svara robežās.

Tipiski tādām rokām tas ir tā, ka ar 1kg svara turēs stabili pat izstieptu un nenokārsies,
bet tas nenozīmē, ka pavisam nekādīgi neturēs čutj vairāk.

Gan jau turētu, varbūt tik ar laiku sāktu lēnām slīdēt uz leju, nez. Man tur kādi 100 grami pa virsu sanāk. Šodien gan mikrofons ir mazliet smagāks, rītdien varbūt jau tuvosies 2kg. :D Piedevām kamerai arī jau nav grūti pārkāpt 1 kg robežas.

Statīvs gan jau labs, bet man šobrīd parocīgāk izskatās pakāst kādu 5-10 EUR, nosūtot to atpakaļ.

This topic was automatically closed after 21 days. New replies are no longer allowed.