Tas ka esmu impulsīva es zinu :D
Šo neizprotu līdz galam :D
Ja pietiekami daudz redzi tad tipa vismaz vizuālo notrulina, bet nu īstam līķim nāk klāt lielāka vai mazāka smaka, uz to caur netu nepieradināsies. Kaut gan tas nav ar empātiju saistīts, tikai ar kuņģa stiprumu
Es kaut kā uz tiem video ar cilvēkiem varu skatīties bez emocijām bet ja kaut kas saistīts ar dzīvniekiem tad absolūti nē, es pat izvairos no filmām kur suns mirst, kaut arī dzīvē sakarā ar to ko daru redzēts beigts gandrīz vai viss petting zoo :/ Viena lieta ir kad tu pilnīgi neko nevarēji izdarīt, vai darīji ko varēji lai palīdzētu, bet kaut kā random cilvēku pretīgā nežēlība kaut kur otrā pasaules malā sit pavisam citādāk.
Vēl viens tests laikam būtu vai bērēs nāk kolektīvais raudiens/skumjas pat ja lāga nepazini cilvēku. Jo random līķis ir viena lieta, bet ja klāt ir raudošu radu bars tad ir pavisam kaut kas cits.
Oi, šitais man absolūti nav un nekad nav bijis, nevienās bērēs (although, to be fair, esmu bijis tikai 3 iirc, un tajās pašās basically nepazinu tos cilvēkus - opis un ome no tēva puses, ar kuriem biju kontaktējies tikai pavisam mazotnē un pavisam maz, un absolūti neko neatceros, un trešais bija drauga tēvs, ar kuru arī esmu ticies tikai dažas reizes dzīvē).
You are 17.19% sociopathic, 50% impulsive, which makes you 8.73% more psychopathic than the population average.
Ja visi ir above average šeit, tad tests ir suspect.
Cerams pēc šiem testiem, neatnāks dakterīši baltos halātos kratīt forumu
Hercogs 100% ir below average, bet viņš neiepostoja procentus kaut kāda velna pēc.
Neredzēju jēgu XD
Ļoti bēdīgi.
It’s just a silly online quiz, relax
Tikpat labi šitas varēja būt “what type of dinosaur are you”
Don’t.
Tikai nesaki, ka neatklāsi kāda tipa dinozaurs Tu esi?
Smagi ikdienas dzīvē iet?
Kalni un lejas, viss kā pienākās :D