Beidzot normāli apskatījos citu rezultātus, @jurchiks - what the …???, Tu mums esi almost a saint Pat interesanti kļuva, kur Tu tos dažus procentus dabūji.
Nu, es varu iemest visas manas atbildes…
Here ya go
Bērnībā, kkur 12-13 gadu vecumā, pārgāju ielu pie sarkanā un menti mani apstādināja, kko tur mēģināja skaidrot, bet es kavēju skolu, tāpēc palaida. Bet tā, es ļoti bieži šķērsoju ielu pie sarkanā vai neatļautās vietās, because I understand that this law (and many others) is for dumb people.
Rezultāts identisks tam, kas pirmajā postā, sanāk, ka atbildēju tāpat. Vai arī saits vnk parādīja iepriekšējos rezultātus, jo tas bija iegaumējis to, ka es jau biju reiz izpildījis testu. Moš vajadzēja pildīt Incognito tabā…
Tbh cik atceros tie jautājumi tajā testā bija tādi, kas kādi smagāku autistu arī paķers pie psihopāta. Vajag vairāk par dzīvniekiem, tie ir tāds litmus test.
Tip no sērijas kucēns vairākas reizes pievēma jauno bembi:
a) vest pie veta (normāls cilvēks),
b)dārgo un traucējošo ķēmu izmest mežā (psihopāts vulgaris)
c)nosist un ielikt tiktokā (sadists, jo psihopāts ne vienmēr ir sadists un sadists ne vienmēr ir psihopāts)
Tā apmēram izskatījās mana testa rezultāti pirmajā reizē pildot uz ātro
reālistiski te vairāk autisma spektra traucējumi, jo šis test ņem vērā tikai atbildes uz dotajiem jautājumiem.
ja es nezinātu ka man ir autisms, domātu ka esmu narsisists
nu tur ir tas jautājums, kādēļ suns nav aizmugurē kur ir iekārtota vieta, ka ja izvemsies, tad nesabojātu “dārgo bembi” (bembji ir tīņu auto kuriem nav nauda normālam auto), un tad var pie vet.
lai gan kaķi labāki, nevajg viņiem tik daudz mana laika, un tik un tā nāk murrāt blakus
vot jā, man patiktu jautājumi, piemēram, kāda būtu tava reakcija ieraugot līķi, un tad nez - a) saviebjas b) ar interesi pētītu kiškas c) neko nejustu utt
tādi ekstrēmāki gadījumi, kas parāda cilvēka īsto dabu
bet atkal jautājums…kāda sadalīšanās pakāpe,
svagi miris, jau nedaudz sadalijies un pārvērties par mušu bērnudārzu, vai jau skelets. katrā gadījumā būtu citādāka reakcija. vienā policija, otrā vēmiens un policija, trešajā melnā arheoloģija
Tas bija domāts kā neiedziļinoties domās un liekot pēc savām izjūtām… tā it kā parasti tie testinjapilda lai zinātu patiesos rezultātus jo tad jau ka tu domā tad tas neesot patiesi
Nuuu, man jau liekas, ka introspection ir ļoti svarīgi, bet tiem jautājumiem, kur man ir galēja atbilde (hard agree/disagree) ir pēc izjūtām. Katrā ziņā neviena atbilde man neaizņēma vairāk par kādām 5 sekundēm, varbūt 10 sekundes uz kādu vienu jautājumu, ja kkas ieklemmējās.
bet reizēm šitādos testos ir kautkur 7 atbildes iespējas, un tur neizbēgami ir jāiedziļinās. jo es nezinu, kā vadoties mēs emocijām var izvēlēties starp “Jā”, “Drīzāk jā” un “vairāk jā nekā nē” + neitrālo izvēli, un attiecīgajām 3 uz nē pusi atbildēm
Nē tur tā lieta ,ka tu kad izlasi atbilžu variantus un tas kas tev pirmais acīs iekrīt tad tas esot tas pareizais jo ja tu iesēdies jautājumā ,tad atbilde visticamāk nebūs tā īstā un pareizākā
.bet nu tas jau nav mans viedoklis to reiz biju vienā video dzirdējusi kur runāja tieši par testu pildīšanu un utt
yeep, ar ir dzirdēts!
bet also mums te ir tagad conspiracy theory (pateicoties @Shitbird ) ka psihopāti darītu visu iespējamo, lai šitādā testā uzrādītos kā normal peeps ;DD
It’s kinda sociopath very thing.
Uz to tak zinās atbildi tikai tie kas ir nejauši saskārušies ar līķi. Vemjošu kucēnu bembī vēl kaut kā var iedomāties, ja tev ir bijusi kaut kāda pieredze ar mājdzīvniekiem. Man gan kucēns fēma nomas mašīnā un es diži nesatraucos. xD
the internet:
exists
Vēl burtiski vakar Instagramā bija kaut kāds trakums (varbūt vēl šodien turpinās), kur visiem feedi bija pilni ar visādām slepkavībām un letāliem nelaimes gadījumiem (es personīgi redzēju čali nokrītam no ēkas, ziloni, kas saplacināja savu dresētāju, vairākas apšaudes, vairākas avārijas… un tas tikai vakar).
I have a morbid curiousity about such things. But also, I’ve long been desensitized to stuff like that. Take it as you want.
P.S. Vienīgo līķi IRL redzēju, kad man bija kādi 12 gadi - kaimiņš no blakus mājas bija izlecis pa logu un piezemējies ar galvu uz apmales. Cik es atceros, tas mani vispār nekādīgi neietekmēja, bet varbūt vnk atmiņas apspiestas, nezinu. Tiesa, es it kā tur baigi maz redzēju, pa lielam tikai asinis.
Internetā var redzēt visu ko tumšu, bet es neticu, ka tā ir tā pati pieredze.
Tas ir kā pačatot ar vienu botu, naudas krāpnieku un apgalvot, ka tev pēc tam ir pieredze intīmās attiecībās. :D
Nu, ir cilvēki, kas nepiekristu, un ir cilvēki, kuriem pat tas liekas neizturami. I just watch it, say “ohhhh shit!” and move on.