Vai kāds ir uztaisījios discord serveri?
Sveiciens forumā!
Kādreiz kaut kas bija, iespējams arī tagad ir, bet pacik nelietoju - nezinu, bet kādam nolūkam vai tēmai meklē?
Vienu brīdi tika aktīvi lietots šis:
Tagad gan nemāku teikt, kā tur ir
Tieši oficiālā foruma discorda nav, jo pastāv iespēja, ka ātri nomirs, kā arī nav, kas ņemsies ar kārtību diacordā utt.
Okey, paldies par informāciju!
Ir tāds Anime Latvia discord serveris Anime Latvia pēdējā laikā gan tur nav īpašas aktivitātes.
Tad vel es pats esmu izveidojis Latvijas Kosplejs serveri Latvijas Kosplejs
pēdējie trīs gadi izklausas visai traģiski priekš “pēdējā laika”. Sen jau dzīvojies pa foruma ēnām?
Arī jautājums, kāpēc tik anonīmi?
COVID bija tiešām zelta laiks prieks anime latvia, tagad tur tikai viens čalis pats ar sevi runā
Uj šī tēma ir veca kā pasaule. Mums jau labu laiku ir aktīvs Discord serveris, vienīgi lai tur tiktu iekšā ir jāpiedalās kādā foruma saspēlē. :D Nu vai arī jābūt Genshin Impact spēlmenim. xD Tas mums te ir tāds maziņš kvests vai sasniegums tikt iekšā serverī. Savā ziņā pieeja strādā labi, nav bijuši nekādi moderatīvie incidenti. To vienu reizi, kad palaidām plašākā tautā serveri, gan bija šmuce. Laikam vienīgā reize, kad man komūnas vērsturē bija jādzēš pliki čaļu pakaļgali.
Jāsāk gatavoties otrajai :D kas ir jāizdara genshinaa lai tiktu iekšā? 36* abyss? xd
@Kristianux, man liekas tev labāk sanāks izdomāt Genshin ieejas nosacījumu. :D
Ko tu domā ar nosacījumu? Ķip tas emotikons ar ko jānoreaģē?
Nē, ko vajag sasniegt Genshinā, lai mēs laistu iekšā Discord serverī.
Bik lieki šķiet bet basic variants skaitītos sasniegt AR16, kirš atbloķē co-p funkciju
Mēs jau tik kruti ka kuru katru vairs nelaižam ja xD?
Es jau laistu jebkuru ar uzstādītu Genshin uz kompja un pulsu. :D Tai pat laikā, mani par aktīvi spēlētāju nenosauksi.
Nu tad ar AR57 pietiks
What are these impossibly unfair requirements?
Dažreiz jāizvēlas starp pulsa turpināšanu un orgānu pārdošanu genesis crystal pirkšanai
ko tu domā ar šo? un es tikai pavisam nesen uzzināju par šī foruma eksistenci.