Tev vismaz divi diski, man viens
Man no sākuma likās ka tur ir terabaiti jo uz brīdi aizmirsu kā kirlicas G izskatās XD
Tiešām sāpe, vajag upgrade un likt otru
Es gaidu momentu, kad nopirkt otru ssd un nest likt kastē :D
Cik Tb liksi?
Tu unlucky. :D Es pērku spēles, OS, softus (tai skaitā MS Office) sev un draugiem, joprojām nekad nav bijušas problēmas.
Bruh man sākumā tad vai nu jaunains pleisis vai pc jauns jādabū xD
Pasaki budžetu un mēs tev atradīsim labāku. :D
Izsaku līdzjūtību.
Saprotu tavu sāpi brāl
Man ir līdzīgi ar manu veco laptopu
nezinu :D neizdomāju vēl
same, es visu Bioshock nopirku pa 5 eiro, nekādu problēmu, daudz spēles tā jau pirku, ja bij lētāk kā Steam :D
Lielākais SSD ar labāko cenu būs 2TB.
un cik daudz pietiks, interesanti zināt :D
Paga budžets man vēl jāsaprot kādi komunālie rēķini man būs un cik menesī nauda paliek pāri.
Pašreiz jau tā tēriņi sanāk, piem šodien teleskopisko mitro grīdas slotu nopirku
To tikai to zini. :D Es neņemtu 4TB, jo tie ir dārgi un ne pārāk gribētu 1TB, jo var paņemt 2TB pa ļoti līdzīgu cenu.
Pluss stacionārais patērē vairāk nekā portatīvais. Nē nu ja tur mini atomreaktoru vari iekšā iebāzt tad lūdzu, būvē kādu monstru gribi man, bet tā energoefektivitāte ir svarīgāka par performance
es no tiem ssd neko nejēdzu, pat nesaprotu ar ko atšķiras un vai ir kāda pazīme, ka laptopam der, neder
Nu gaming laptopā domāju, ka noteikti var otru ielikt. Jāskatās kāds modelis ko var ielikt.
Manā laptopā kopā var 3 pat ielikt. 2 gab NVMe , 1 gab SSD 2`5. Ko es arī izdarīju.
Vari izveidot jaunu tēmu Tehnoloģijas un uzrakstīt sava datora modeli. Mēs varam paskatīties un gan jau atradīsies daži ieteikumi ko tur likt iekšā.