Vai jūs vairs redzat jēgu pirkt jaunus telefonus?

Vairāk par tēmu.
Mūsdienās nē.

GIF by Giphy QA

Runājot par pagātni, atceros, kad sakrāju naudu un nopirku pirmo skārienjūtīgo, tas bija kāds 2009, 2010 gada sākums. Tas bija kaut kas :D

Tie ir telefoni, kas stāvējuši reklāmas stendos vai pat bijuši publikai taustāmi. Tipiski tādiem ir patērēta bača un arī ekrāns (OLED burn-in y kno, hz cik gadus vajag telefonam, lai iedegtu…).

Just say you have extra small hands.
Man vienam čomam arī tāda pati situācija, iirc viņš sēž ekskluzīvi uz iPhone SE.
Salīdzinot ar iPhone 16:
image
sanāk, ka šams ir par kādiem 4cm īsāks par manu telefonu. Man tāds liktos par maziņu, es gribu lielāku ekrānu, jo tad es varu labāk saredzēt lietas, it īpaši, kad fočēju.

Tajā Samsung lapā ir arī pilnīgi svaigi vecāki modeļi. Cik es skatījos, vairākumam telefonu ar “Outlet” nozīmīti norādīts bojāts iepakojums.

Skatloga modeļus var medīt https://wintek.store/, tur gan interneta veikala navigācija ir švaka.

1 Like

Visiem kam apmierina mūsdienu telefona izmēri

2 Likes

That’s like 90+% of all smartphone users.

1 Like

Tādēļ es esmu priecīgs par iPhone mini versijām :smiley: Man ir noteikums - ja es nevaru ar īkšķi aizsniegt augšu telefonam, man tas nav vajadzīgs - tad uzreiz planšeti :sweat_smile:

3 Likes

Protams, joks nav tikai par Samsung - es teiktu, šo piekopj visu mobilo telefonu ražotāji, bet bilde saprotama:

2 Likes

atgādina padsmitos gadus kad iznāca Note līnija, visi jokoja par to kā nākamgad staipīs televizorus riņķī.

1 Like

Skat pēc kādiem desmit gadiem šī būs realitāte :rofl:

2 Likes

I’ve got one better. a minute please.
here:

3 Likes

1 Like

Tik par skādi Mini sērija tuvojas dodo putna liktenim. :dodo:

Tas nekas :smiley: Lombardi gan jau vēl eksistēs, haha.

1 Like

Operētājsistēmas atjauninājumu noteikti ātrāk pazudīs nekā telefoni no tirgus. :D

3 Likes

Es izmantoju 8 gadus vecu telefonu, daudz problemas ar vinu bet man slinkums nopirkt jaunu un es tikai zvanus daru tapat, nekam citam.

1 Like