Uzmini spēli!

Ja nemaldos sen atpakaļ viņu steam dabuju no humble bundle pa 1 eur

1 Like

Bro, are you in my head or something!?
Šī arī ir viena no manām top spēlēm :joy:

Bad Day LA

Laigan viena no sliktākajām spēlēm jeb kad, izgāzies politiski sociāls komentārs, un poor mans Postal ar švaku South Park komēdiju, kas arī iedragāja American McGee karjeru … but i still like it. I like it that it’s so stupid and kind of retarded. Ja tā sanāk, tad laikam šī ir mans guilty pleasure.
Protams, šaudīšanās un vēl pāris mehānikas varēja būt labākas, bet tas heits pa vizuālo ir stulbs. I like that cartoony shit.

Man tepat pa labi zemē zem pc ir divas kastes ar CDs and DVDs un vien no tiem ir Maximā pirkts Bad Day LA CD, tik žēl ka krieviski (bet esmu spēlējis :pirate_flag: anglisko versiju senāk). Atceros ka mēģināju mammai toreiz paskaidrot kas ir uz CD vāciņa, lai viņa pēc darba nopērk man to xD.

Proof:

Tik es dzirdu ka uz mūsdienu PC’s viņa pašvaki iet. Limitētas rezolūcijas, un ja kaut ko tur maina, tad vienas otras krāsas mainās, vai kaut kas tur vēl.

p.s. Man pat ir visu laiku doma viņu atkal uzspēlēt. Tik ir bažas ka uz mana pusbeigtā PC tā varētu kārtīgi nestrādāt un ar bažas ka pat angliskā :pirate_flag: versija varētu saturēt krieviņu Starforce drm kas var nokaut pc. (man jau vienreiz nokāva, Ed, Edd n Eddy: The Mis-Edventures dēļ)

Edit: p.s. nr2 - atcerējos, ka uz īsu brīdi es pat vienu svilpojošu meldiņu no šīs spēles soundtracka izmantoju kā mobīlā telefona zvana signālu. Uz viena no vecajiem pogu telefoniem.
Un lūk, ir pat iekš youtube tas xd

3 Likes

Es pat nezinu kāpēc, bet kad ieraudzīju šo foruma topiku šī bija viena no pirmajām spēlēm par kuru iedomājos, kaut neesmu stabili kādus 15 gadus par viņu domājis :grin:

1 Like

Kind of easy one, for some.

Ignore black spot in the corner.

That looks like Low poly Tony Montana so Scarface?

@Immortal Yes. Next please.


P.s. šo pats nesen pasen izgāju 100%.
100% izgāju Scarface: The World is Yours

Ielikšu vnk kaut ko, ko pats tagad spēlēju

1 Like

Jācer, ka mums te ir kāds PSP spēlmanis. Mana pieredze beidzas ar to vienu reizi, kad es emulēju sev uz telefona Valkyria Chronicles.

Pietiks ja uzminēs kas par franšīzi, nav PSP exclusive :grin:

Lai kustinātu šo uz priekšu tad iedošu hintu - “Its not Pokemon”

Nu ne jau digimoni?

1 Like

Ir, ir
Digimon World: Re:Digitize

Yoooo, what?! Tiešām negaidīju

Atgādina kaut kādu Command & Conquer

Tanki online baby

1 Like

Jesss :ok_hand:

1 Like

Omg tāda nostaļģija :D

1 Like

3 Likes

Stray :face_holding_back_tears:

4 Likes