Go3 cenrādī it kā ir tikai filmu paka.
Nevarēja atsevišķi, ja vienīgi, kaut kas nav mainījies.
Vismaz bija tā ka ņem TV+ pārējo ko vēlies vai nevēlies.
nezinu kā tve tā sanācis, vismaz man Bite to filmu paku teju ar varu mēģina iebarot. Tur gan arī jābūt visai uzmanīgam, ir arī filmas par papildus maksu, pat ja pieejamas atvērtajā sarakstā. pārklājas.
Pareizi, tur bija tāds prikols. Ir bezmaksas filmu rotācija, taču tavā kontā iekļautās filmas tev tiks rādītas arī nomājamo filmu sarakstā. :D Diezgan ne intuitīvi. Man ir tāda nojausma, ka viņu pusē Go3 un maksas filmas nāk no diviem dažādiem servisiem.
Es biju izmēģinājumu paņēmis uz 3 mēnešiem tieši Bites, pēc tā skatījos nevarēja atsevišķi, tikai TV+ Filmas vai vēl kaut kas.
Tu skatījies to Bitē vai Go3? Cik esmu manījis Bite, Tele2 un pašu Go3 piedāvājumi atšķiras.
Tā pati Bite bija
Tur prikols, ka tas nemaz nav “kopā”. Viņi vienkārši piedāvā netflix abonementu pielikt klāt go3 rēķinam :D
Tikko iegāju pašā go3, kur abonēt, piedāvā tikai TV+Filmas
Es biju vismaz cerējis uz kaut kādu atlaidi. Netflix caur Go3 maksā tik pat cik pa taisno.
Yep, tā tik tāda reklāma viņiem. Es ar domāju, mošk būs lētāk un caur pašu go3 saturs pieejams, kā tas hbo. Beigās ne, bites džeks pats saka, ka netflix tak ar nevienu nesadarbojas, lai kaut kas izdevīgāk būtu
Šo to paskatījos go3, bet kvalitāte tik nožēlojama, ka random pirātu straumēšanas saites piedāvā daudz labāku pieredzi absolūti bez maksas un bez reģistrācijas. Kā arī subtitru situācija vairākās filmās ir galīgi garām - latviešu un igauņu ir, bet angļu nav. Es, protams, vēlos skatīties orģinālvalodā bez subtitriem vai angļu subtitriem, bet kad cilvēki Amerikāņu filmās runā jāpāņu valodā (Ghost in the Shell), tad sēdi un blisies…
Bail pat iedomāties, cik slikti tas izskatītos uz liela TV, es 2k 27" monitorā laižu. Tik smagi kompresētu video ar fullHD res droši vien var skatīties uz 14" collu laptopiem un varbūt telefonos.
Tev vēl tur noveicās. Pēdējās filmās, ko es vēru vaļā, bija tikai igauņu subtitri.
Salīdzinājumā ar Netflix 1080p debess un zeme. TV kvalitāte straumēšanas formā. Ja tev uz datora Go3 lapa piedāvāja 1080p tas pat nav sliktākais variants, Tet+ man bija tikai 720p.
Būmeri taisa servisus, bet paši laikam neskatās lmao.
Tieši būmeriem viss ok. Pārgāji no TV uz straumēšanu un nav jāpierod pie jaunas bildes. :D
Jā, kvalitāte video tur ir pašvaka.