Subnautica 2 - zemūdens piedzīvojums

Laikam esmu jau te vairākas reizes par šo runājis, bet pamanīju īsu video, kur nu jau bija pievienots arī gameplay no Subnautica 2. Ar roku uz sirdi varu pateikt, ka šīs ir noteikti manas mīļākās spēles un nevaru sagaidīt 2.daļu

Nav nekas īpaši jāšauj - galvenais ir izdzīvot. Papildus tam - dažādas ekosistēmas ar savām briesmām, skaistumiem un nepieciešamajiem materiāliem, lai veidotu materiālus tālākām gaitām.

Uzliekot skaņu izolējušās austiņas un nirstot tumšākajās dzīlēs, iekurināja manī nedaudz izbīli un sava veida lielo ziņkāri. Tik lielu, ka gribēju saprast, kā tas ir - tādēļ izmēģināju zemūdens niršanu. Below Zero laikā - zemledus niršanu, pēc kā gan sapratu, ka tieši šo gan negribu vairs.

Ceru, ka tās pirmās spēles ambiance vēl joprojām paliks, ar vairākām ekosistēmām un briesmām.

2 Likes

Man sen atpakaļ patika skatīties playtrough.
Patīk mistikas elements bet šķiet pārāk daudz grind elementu

1 Like

No vienas puses man patīk cik detālas ir tās ekosistēmas. No otras puses milzīgi lopi neskaidrā ūdenī nav gluži pati patīkamāka lieta, un es daudz labāk paliktu seklajos ūdeņos game progression be dammed

3 Likes

Nu jā, šis ir survival tipa spēle. Jāmedī resursi, lai progresētu tālāk - tā kā būtībā ir tā, ka peldi šurpu turpu starp dažādām lokācijām.

Viena lieta, kas ar šo saistās, ka spēlē nav karte, tādēļ šeit dodies uz labu laimi kaut kur, kur Tevi dažreiz aizved ikonas. Tad Tu pats liec “beacons”, lai zinātu, kur kas atrodās.

Savā ziņā jau vienmēr var palikt un tur bāzi celt :smiley: Bet tiesa - būs jāskrien dziļumos pie lielajiem zvēriem. Subnautica 2 viņu “behaviour” būs noteikti stipri uzlabots un bīstamāks.

Ar Coop varētu būt interesantāk. Laikam neesmu ūdens cilvēks, jo kaut kā tīri vizuāli un idejiski man tā Subnautica perspektīva, plunčāties lielā vannā kaut kā neaizķer. :D

Man vēl baisāka būtu spēle atklātā kosmosā. No tā man ir eksistenciālas bailes. xD No ūdens vairāk tāda cieņpilna piesardzība.

Bailēm jāskatās acīs :smiley: Šī spēle ir forša. Līdzīgs Subnautica ir, tikai Tu ceļo starp kosmosa atlūzām: