Steam Replay 2025

Jau ir pieejams Steam Replay par 2025 gadu
Kuras jums spēles no steam visvairāk paņēma laiku šogad?

Man sanāk šādi

https://store.steampowered.com/replay

2 Likes

Man pat kaut kad sanāca 5 dienas pēc kārtas, negaidīju gan.

2 Likes

3 Likes

:sweat_smile::sweat_smile: Un uzvar aplikācija, kas nemaz nav īsta spēle

5 Likes

Man gan streaku nerāda :(

2 Likes

Es nezinu kur atrast Steam replay atkal :D bet atradu šo lol

3 Likes

iemetu linku, nezinu kā nepamanīji :D

Bijis šogad slikts geimeris visas bultiņas uz leju :D nemaz tā nejutos kad šogad švakāk. Just other stuff was on do list than gaming.

2 Likes

man tad jālogojas iekšā :D

Es pat teiktu - not bad, ņemot vērā, ka nav baigi daudz laika spēlēt. :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Likes

Am I a mega gamer or wha? :rofl:

4 Likes

Achievements lezgooo

Jā, uz gamepad reti sanāk spēlēt

Te varbūt kāds atvaļinājums patrāpījās.

Sīkāk šeit:

5 Likes

127 spēles? :open_mouth:

1 Like

Jā, kaut kā padaudz liekas. Bet gada laikā kaut kā salasījās

Man ir lielas aizdomas, ka tur arī tiek skaitīti Demo.

2 Likes

Man rāda played games 19. Var paskatītes cik ir kopā ar visiem demo, kas ir 21. Bet demo es izmēģināju 3. Nezkāpēc vienu kā demo neskaita nemaz kā demo, rāda ir divas demo. Tādad 21-2 =19. Demo neskaita. Varbūt kādu ieskaita, kā šo vienu.

Tur laikam atsevišķi vēl skaita Demo un Playtests

1 Like

Tad 127 tev ir, tu varbūt tikai izmēģini tur visas, vai pie kādām 100 pabeidzi? :D
Ja pa lielam es tikai pabeidzu 4 spēles. Vēl viena pārklājas ar 2024, vienkārši sāku 2024 un beidzu 2025 janvāri. Vienai DLC pabeidzu šogad. Ja reāli es 6 tikai spēlēju pa šo gadu steam. Pārējais mazās ir tikai uz foruma saspēli bijušas uz vienu reizi un viss. Vēl vienu free patestēju, bet neaizgāja man. Un akmens simulātoru joka pēc paņēmu, paskatīties :D

1 Like

Demo un Playtestus baigi reti aiztieku. Bet sanāk daudz visu ko pamēģināt. Ar to spēļu pabeigšanu gan ir kā ir, jo tas vairāk uz story spēlēm attiecas. Pagaidām neesmu tik daudz izspēlējis

2 Likes

Nav vēl gada beigas, bet viņš neupdeito ko spēle Decembra beigās. Pabeidzu vēl kas bija palicis Forbidden West, tur vēl apauga achivmenti, bet vienalga ir tas pats 220