Kā jau zinat, YouTube pasaulē tagad notiek karstākā drāma, kur SexySexySniperWolf atklāja kanāla JackFilms hosta dzīves vietu.
Doxxings jūtūberam ir smags trieciens - it īpaši Amerikā -, jo Amerikas SWAT troļļotāji ir reāla lieta un dažreiz pat ar letālām beigām. Protams, ne tikai SWAT troļļošana ir viens no draudiem, bet arī nevainīga picu pasūtīšana vai tieši otrādāk, kas briesmīgāks kā piemēram stalkošana vai atriebšana.
Kas īsti notika?
JackFilms, lai izteiktu skaļi savu kritiku pret reakciju video mēdijiem, izveidoja kanālu JJJacksFilms, kurš viņš parodē reakciju video kanālus. Tā viņš kādu laiku uzēdās konkrēti uz SSSniperWolf. Tad, pirms dažām dienām, SSS izdomāja pabīfot ar Džeku, un viņas SnapChatā ielika bildi ar Džeka māju…nakts vidū…ar tekstu “Lets talk like adults”. Viņai Snapā ir 5.8 miljoni sekotāju…
Vairāk informācijas jūs varat atrast no visiem citiem jūtūberiem, jo šī drāma tagad ir lielākais naudas ražotājs.
Ko mēs kā forums varam darīt Džeka labā? Reportojam SexySexySnaiperaVilceni YouTubā un dalamies ar šo drāmu pēc iespējas vairāk liekot @Youtube CC.
Neesmu sājā iedziļinājies, bet ja es pareizi atceros SSSniperWolf daļēji sev ir izveidojusi karjeru uz drāmas un beefu bāzes ar cietiem YouTuberiem. Ja kāds par viņu neceptos internetā, man nebūtu ne jausmas, ka tāda eksistē. :D
Man par satura veidotāju personīgo drāmu ir drisku pie kājas. Kad sākas drāma par pašu publicēto saturu, tad gan es mēdzu iemest aci. Teiksim, kā bija ar Linus Tech Tips un to, ka viņi izplata kļūdainu informāciju.
Par to es maaazbik painteresējos tikai tāpēc, ka man patīk LTT stils. Tā komēdija atvieglo pasniegto saturu, padara to vieglāk sagremojamu, vieglāk iegaumējamu. Nezinu nevienu citu kanālu, kas tā darītu.
Bet šajā gadījumā es pat nespēju noklausīties līdz galam penguinz0 video.
Man vairāk fascinē, kā SSSW uz neilgu laika periodu izslēdza kritisku lemtspeju. Pāris soļi pa labi/pa kreisi un šī visa būtu tikai juicy ikdienas dopamine drāma internetā. Bet nop, tagad they balling.
Nekad neesmu bijis the biggest SSSW fans, bet kad viņu actually spēlēja CoD šas tad uzpelēja tālajis agrīnajos 2010s. Funky, bet interneta veterāni reti noveco kā labs vīns, žēl, ka šis ir tā pat. Tas gan laikam ir topic on its own.
Vispār jāmēģina kaut kā tikt no algoritma vaļā. Kaut kādas plastiskās amerikāņu dāmas drāma citā kontinentā manu dzīvi nekādā veidā neiespaido vai drīzāk laika tērēšana uz šādām lietām degradē dzīves kvalitāti. Realitātes šovu nākamā stadija, ko stumj sejā visos kanālos internetā. Brainrot.