Squid Game seriāls

Noskatījos otro sezonu. Tā noteikti nebija tik tumša kā pirmā sezona, bet vismaz tika attīstīts stāsts.

es vēl neesmu pieķērusies otrajai, bet cik dzirdu laba :ok_hand:
also tur ir aktieris T.o.P kā Thanos, draudzene teica, ka rēcīgs tēls

1 Like

Pagaidām tiku galā ar divām epizodes no otrās sezonas. Nav slikti, nav slikti. Es tik neesmu drošs par to vai jūtu kādēļ galvenais varonis ir tik ļoti motivēts iet uz priekšu.

Pirmā sezona ļoti patika, gribu, kopā ar vienu no māsām (viņa vēl nav redzējusi), noskatīties vēlreiz un tikai pēc tam, (kopā) skatīties otro sezonu. Bet viņai, droši vien būs laiks skatīties tikai vasarā :smiling_face_with_tear:

Netflix tirgo Squid Game kostīmu, bet tas ir izpārdots :frowning:. Laikam tas bija domāts uz helovīniem. Cerams ka papildinās krājumus.

Pabeidzu otro sezonu. Manuprāt ir laba. Gala vērtējumu gan jāatstāl līdz brīdim, kas stāsta arka pa tiešām beigsies… Šī sezona slimo ar to slimību, kura autoriem liek visu iesākt un neko nepabeigt sezonā. :D Kā animē, šo varēja godīgi saukt par Kalmāra spēle otrā sezona: pirmā daļa.

Man patīk, ka galvenais varonis otrajā sezonā ir audzis, bet tai pašā laikā tas vēl projām ir diezgan neveikls personāžs. Man ir riktīgas aizdomas, ka viņa motivācija ar nav tik cēla un vienkārša kā viņš to apgalvo. Pa savam viņš vairāk atriebjas, nekā klābj cilvēkus.

1 Like

Man patīk domāt ka viņš vēlas pierādīt sev ka viņš ir kas vairāk par zirgu. Tas ir redzams viņa spēlē ar veco vīru par to vai salstošajam bezpajumtniekam kāds palīdzēs, kur viņš pats negāja palīdzēt, būdams likmes licējs. Otro reizi tas bija redzams jaunajā sezonā kur viņš turpināja spēlēt krievu ruleti.

2 Likes

Arī laba motivācija.