Spēles ko šobrīd spēlēju

Aha, AFK ir ļoti dāsni ar varoņiem, bet jau piektajā dienā skaidri sagaršoju klasisko p2w garšu. Attīstība eksponenciāli pieaug, un diemžēl stāsts ir no tās atkarīgs. Par ko runājot, šķiet bik aizdomīgs, tā it kā MI būtu to sastādījis, un visai interesanti bija ka atnāca aptauja par gramatiku un valodas lietojumu…
Tā pagaidām ir baudāma. User exerience 10/10 over all 6.5/10

Nedēļas laikā var savākt tik daudz:

1 Like

Visām šīm “AFK” spēlēm ir pretty much identisks modelis un pat contents diži neatšķiras. Šīs spēles ir diezgan predatory ar to kā tajās ir implimentēts progression. Sākumā šķiet, ka spēles ir ļoti dāsnas un visu ko tik met pakaļ, bet ar laiku saproti, ka katram nākamajam progression solim vajag vairāk nekā viņi ir gatavi dot. Un tad vai nu Tu pāris nedēļas pavadi iesprūdis, vai arī atver savu maciņu

1 Like

Nekas jauns nekas svešs.

1 Like

Kamēr darbā nav parak daudz ko darit izmantoju iespeju pabeigt ME3

4 Likes

Es ar viņu esmu sākusi :D tik kompī, man AFK arena patika, bet tika to indtalēta, to dzēsta no telefona citu spēļu svara dēļ :sweat_smile:

Respect.

Sadomāju ieķert jaudīgāku videni, 6800XT, nekad nav bijis dzīvē ka jaunas spēles tik labi iet :D.
Pashlaik spēlēju Horizon Forbidden West, bet pirmstam Dishonored 2, kas kā jau Dishonored spēle, bija izcila

4 Likes

Paķēru Helldivers 2, gribas piedalīties hypā. Spēle ir laba, solo ar spēles var diezgan consistently atrast. Diezgan liels grinds, lai tiktu pie labajiem ieročiem gan, bet pagaidām ir fun.

4 Likes

Galvenais, ka nekrešo, par to daudz dzirdēts, ka šī spēle baigi krešojot.

0 crashes pēc 15h spēlēšanas. Vairāk backend problēmas, piemēram, mēģini pievienoties in-progress spēlei, bet vairumā gadījumu neizdodas - jālieto quickplay, kas ir labs, vai pašam jāveido spēli.

1 Like

Tad tev ir baigi paveicies.

Latviešu veidota indie spēle, šodien izlaida. It’s pretty fun if you like match-3 games.

2 Likes

Nebūs gluži, spēle kuru spēlēju, bet ļoti gaidu.
Pašlaik esmu atsācis, reizi pa laikam uz kādu stundiņu pirmo daļu turpināt. Bet patiesi, no visām lomu spēlēm, šī noteikti pati mīļākā, par pirmo runājot. Wither, Skyrim - nu netīk tā māgija tik ļoti, lai ar interesanti. Tomēr sūrā realitāte man mazliet vairāk patīk. ^^
Gaidam, ceram un lolojam ^^

3 Likes

Vakar atklāju šo gem, čekojot Asmongold pēdējos video un pamanot vienā no tiem šo spēli.
Pēc viņa livestreama iepriekš biju nopircis Halls of Torment, kura ir tā paša žanra spēle, tikai krietni nepilnīgāka, bet ar visu to es to ļoti izbaudīju, ieliku ~70h. Tāpēc, kad ieraudzīju šo spēli un paskatījos kādu minūti, kas lācītim vēderā, I was sold. Spēle ļoti kvalitatīvi uztaisīta, daudz interesantu mehāniku, ļoti izaicinoša, un tas ir labi - 4.5h laikā vēl neesmu ticis tālāk par 3. bosu(iem), pie tiem pašlaik nosprāgstu vienmēr, bet nu jau drīz tikšu tam pāri. Par to cenu gameplay ir ļoti daudz un ļoti kvalitatīvs, ja patīk šāda žanra spēles, tad noteikti nenožēlosi!

2 Likes

nu jau kādu labu laiku telefonā brīvā brīdī spēlēju:

nu tāda easy to play “puzzle” game, ar savu story, es drīzāk teiktu, more of a visual novel, bet also var tur iekārtot kafejnīcu kā gribas utt. nu tāda tīri jauka spēle.

1 Like

Izskatās, ka drīz sākšu kapāt Danganronpa :sweat_smile:

2 Likes

Iesāku šo, sākumā likās baigi meh, pēc 5h play time ir kinda interesanti, bet ir problēmas ar ammo, it īpaši High Power Rounds vispār nevaru atrast, kas padara jaudīgākos ieročus spēlē practically unusable.

Tjipa vot šitās kastītes jāvāc, bet viņas ir diezgan retas, un jāskraida pa visu karti, jāmeklē, no mobiem vai nu vispār nedropojas, vai baigi maz, which is annoying af.

image

2 Likes

New Hoyo game just dropped.

Zenless Zone Zero is live!

2 Likes

Milking the users to the max :smiley:

2 Likes