Spēles ko šobrīd spēlēju

Let’s just play warframe. :D

1 Like

Nāāāā, Warframe ir tiiiiiiiik daudz legacy contenta, tur jāzadroto vairākus gadus lai sasniegtu true endgame, bet šajā spēlē visi svaigi, viegli atrast kompanjonus.

Da nē, kādas 1k stundas un būsi relatīvi up to date. :D Pēc tam vēl kādas 2k stundas un būsi min-max visu. :D

1 Like

Uzdūros šai kustībai… tiem kam rūp:

1 Like

Prikola pēc šodien arī ieinstalēju un uzspēlēju, kkā visvairāk pavilkos uz Honor Duel:

Piektā čiksa riktīgi nice, kruts damage.
Vispār šis bija glass cannon run, it kā healeru nebija un nevienam čempionam aprakstā par hīliem vispār nekas nebija teikts, bet uz beigām es kkā diži HP nezaudēju, nav ne jausmas, no kā hīlojos, no itemiem točna nē. Šis arī bija pirmais no 7 runiem, kur tiku līdz galam, pirms tam gāja pasmagi, tiku līdz, augstākais, 7/9. Also fun fact, es faktiski šo run “iesāku” ar 1 dzīvību, jo pirmās 2 cīņas zaudēju. It’s a miracle that I survived, man likās, ka mani točna kurā katrā cīņā izsmērēs, because no healers, but I just YOLO’d it.

3 Likes

Pašreizējais progress. Top 2 čiksas manas favorite, sweet sweet DPS.

image
image

Pagaidām tieku līdzi zonu unlockiem, vislaik atduros pret to, ka vnk nav vairs nekā, ko darīt, izņemot mēģināt mocīt AFK Progress.

2 Likes

Nezinu vai tas tevi trigeros bet:

Earthsoul~

1 Like

Neko nezinu, visi mirst, ja bik (vai ļoti) pamaina komandu.

image

image

Nice.

2 Likes

Vai kādam ir Deadlock invite? Pus pasaule spēlē, bet man pieejas nav.

1 Like

Man ir :sweat_smile:
Kādu laiku brīnījos, kāpēc mani uzaicināja testēt :sweat_smile:

1 Like

Man nav ne jausmas, kā tā invite sistēma funcionē, bet ja ir lieks, tad atsūti lūdzu: edit

Pagaidām uzaicināju draugos, vakarā būs invite uz spēli :smiley:
Es jau diviem cilvēkiem biju sūtījusi :D

1 Like

Akceptēju, paldies!

Invaits uz spēli ir :ok_hand:

1 Like

Šodien manā serverī tika iestādīts Wish Seed/Everlife koks. Šeit daži feini novēlējumi no veselas čupas:
image

image
image
image
image

Also there was a dude without a body:
image

2 Likes

Man bija sekojošs: Priekšā ir neskaitāmi piedzīvojumi, tikai galvenais iziet ārā no mājas.

1 Like

Tāds arī bija, jā.

Iesāku Once Human - pagaidām baigi patīk

1 Like

Es pāris stundas paspēlēju, bet laikam solo visai ātri apnīk.