So... WinterCon VI, vai ir jēga iet?

Jautājums tāds, ja man maz nauda, kā jau tipiskam vidusskolniekam, vai ir jēga man meklēt naudu, lai tiktu., vai labāk gaidīt UniCon?
Esw neesmu bijis uz ne wintercon, ne unicon, sooo nezinu vai ir pieteikami forši, lai teretu 25eur.
Protams tas tā subjektīvi, meklēju viedokļus, nevis lai man pasaka ko darīt.

3 Likes

Ja izvēle ir starp WinterCon vai UniCon, labāk UniCon. UniCon parasti ir lielāks, labāks.

Ļoti maz laika palicis, nez vai vairs var pagūt. Ja tev ir fotogrāfijas un rakstīšanas spējas, varu mēģināt tevi tur iekšā dabūt kā preses pārstāvi jeb d6.lv bloga pārstāvi. Apmaiņā pret rakstu d6.lv par pasākumu.

Šā vai tā, ja ir interese un uzskati, ka vari radīt interesantu pasākuma apskatu/ieskatu, dod man ziņu.

1 Like

Nu mācos Multimediju dizainu, foto ieskaitot, to it kā pa pirmo semestri samācijos.
Rakstu arī varu, bet vajadzētu editoru, gramatikai. (Pareiziem komatiem.)
Par kameru - personīgā nav. Tikai telefons ar 20mp.

Kā ir ar preses pārstāvjiem - Kādas prasības, lai uzskatītu par presi/blogu? Un vai ir atlaide preses pārstāvjiem, vai arī bezmaksas?

Pārskatīšana gan jau nebūs problēma.

Ar telefonu arī viss ir padarāms. Kamēr vien lietas ir fokusā un attēli neizskatās briesmīgi.

Neesmu manījis nekur kritēriju aprakstu. Jāsazinās ar organizātoriem, jāpasaka kas tu esi un to, ka tu vēlētos piekļuvi pasākumam.

Bez maksas jeb saturs ko tu radīsi ir maksa. Līdz šim man vēl neviens nav prasījis naudu par ielūgumu.

1 Like

kurā laikā parasti ir UniCon?

Vasarā, vai ne? Precīzus datumus nezinu, Augusts mby?

1 Like

@haachikooo parasti augusta sākumā, pirma nedēļā

3 Likes

super!
tad gan piedalīšos.
jau izdomāju savu cosplay, gan nezinu vai apmeklētāji var cosplay’ot. nekad nevienā conā neesmu piedalījusies, bet šogad jauna apņemšanās - gribu tādu izmēģināt.

1 Like

Es ar būšu, bet viņu mājaslapa drausmīgi izveidota. :expressionless: Nevarēju programmu atrast… varbūt esmu akls :thinking:

1 Like

Cik nu atceros viņiem mājaslapa nekad nav bijusi ideāla. Facebook ir publicēta programma:

vai

1 Like

Jebkurs var cosplayot tas nav aizliegts vai domats tikai pro kas uzstājās so no worries about that… Can’t wait to see it ^^
Also ceru uz Unicon tikt, jo uz Winterconu visi plani sakarā ar parvarksanos pajuka :-/

1 Like

man gribētos pamēģināt Toga no mha:

bet
es nevaru vēl izdomāt kā to trubu thingy, kas viņai ap kaklu uztaisīt labāk.
prasās kāds nopietnāks materiāls.

2 Likes

Kartons ! vai nu akvarelu papirs.

Omg… That a big project you have there… But wishing you the best of luck
Ja doma tiesi to kur zobi ir uzzimeti tad vari kadu cietu matrealu izmantot ka pamatam bet apkart apsut ar audumu un tos zobus kaut vai no putuplasta un mazliet ar smalku smilspapiru apslipet

es tieši iedomājos putuplastu un audumu, vēl ir tāds “foam” materiāls, kas ir elastīgs bet līdzīgi kā putuplasts - labi izgriežams.

1 Like

Apmeklētāji var nākt tērpos. Vienīgi es neesmu pārliecināta vai šogad ir pieejamās garderobes apmeklētājiem ?
(kosplejerjem ar priekšnesumiem būs atsevišķas garderobes)

1 Like

tualetē ja nu kas var pārģērbties :D

2 Likes

Nu es vairāk iedomajos ka pie pirma kospleja labak turetties pie vienkarsam lietam bet ja ari ar vinu var.
Also ja rodas kādi papildus jautājumi tad droši vari vērsties pie @Cosplay_Grupa un mēs cēntīsimies palīdzēt kā vien var :slightly_smiling_face:

1 Like

Ir mēģināts, Ķīpsalas tualetes ir baigi saurās kabīnes, tāpēc iesaku pēc iespējas maksimāli pārģērbties jau kaut kur un tad tālāko jau var tur.

1 Like

jā, es tieši tā arī iedomājos - max mājās saģērbties un tad pārējo tualetē piefrišēt.

prāta jau daudz domu tērpam un materiāliem, bet redzēsim kā tas izdosies realitātē. :D