Vau, tas ir tik reitings. Dragonball gan ar iespaidīgs, jo tas iznāca laikos, kad modē vēl nebija naidošanās un ažiotāža par filmām.
Dragonball vnk slikts iznāca. Sniegbaltītei nepaveicās. Filma ir vidēja gan jau, savu 6 dabūtu, kkādus 700milj savāktu un dzīvotu laimīgi un ilgi. Bet liekas tagad ka viena aktrise vairs nekad nedabūs lomu nevienā projektā, jo promoting no viņas puses neko labi nesanāk.
Man likās, ka interneta ļautiņiem arī nepatika rūķīši. Kaut kas tur ar tiem nebija pareizi.
Viņi ar nodomu nevienu neapvainot un turēt visu politkorekti uztaisīja CGI rūķus nevis nolīga īstus aktierus-pundurus, un Peter Dinklage par to sacēla kājās tautu.
cik nopratu tieši viņš bija iemesls kāpēc pundurus nenolīga…
Varbūt no sākuma bija cepiens par to, ka tika nolīgti punduri, bet pēc tam kad tika ieviesti CGI rūķi, sākās cepiens par to, ka netika nolīgti punduri. xD
Pag tad es laikam nepareizi atceros un tas nebija viņš kas teica ka punduriem nebūs darba?
Viena no galvenajās problēmās esot arī, aktrise esot izteikusis ne zolīdi par konfliktu tuvajos austrumos. Ja Ļaunā Pamāte vismaz izteikusies neitrāli, tad jaunkundze esot kategoriski nostājusies vienā pusē, bet otrus metusi nežēlastība.
Liela slava, liela atbildība un cilvēki esot to uztvēruši negaidīti asi no abām frontēm.
To ko es zinum neskaitot CGI, milzonīgo budžetu, problēmas ar cast utt.
Bet tā vien liekas, ka šī filma ir savākusi maksimāli daudz grābekļu vienu viet.
Aizmirsu, Sniegbaltīte vēl nopēra Sniegbaltīti, ka šī filma ir nevis par mīlestību un tieskmi pēc laimes, bet par neatkarību un pašdarbību. Uzminiet, kas cilvēkiem nepatika no šī visa teiktā…
tā gan ir daudz plātīojusies, pat direktors viņu disownoja
un jā, karoče mazias Dinklijs izteicās ka Rūķu stereotips ir degradējošs mazajem cilvēkiem
Bet jā, ja mēs reāli padomājam, šādi cilvēki visu cilvēces laikmetu eksistējuši un pašsaprotami un nereti šādi cilvēki bija sabiedrības iztumtie, un kpc gan potenciāli, nosacītos viduslaikos kaut kur mežā nebūtu varējusi dzīvot šāda cilvēku neliela kopiene…
Un kā ziņam mazajiem cilvēkiem un tiem esošajiem sindromiem ir simtiem mutāciju, kas tiešām varēja novest pie “pasakaina” tēla
Un ja gribam lauzt stereotipus, tad kpc gan nesākt ar acīmredzamo…
Viņiem tāpat jau noteikti nav viegli atrast lomas, liekas baigi negodīgi aiz kaut kādas pārprastas saudzēšanas aizstāt ar CGI tikai tāpēc, ka viens lielais (heh) spēlētājs jutās aizvainots
Imo viņš sākotnēji uzskatīja ka spēlet fantāzijas rūķus aktieriem ar pundurismu ir pazemojoši, un tagad laikā apmeta kažoku
Edit, rakstu jau iemeta, nedzēšīsu ārā ierakstu
Bet pag viņš pats gadījumā nebija kaut kāds rūķis Nārnijā?
Karoč ap to filmu ir tik daudz drāmas, visāds controversy vēl pirms iznāca.
Un tad tā galvenā aktrise made everything so much worse… Viņa uzvedās ārkārtīgi neprofesionāli.
Un Gal Gadot it kā arī kaut ko tur esot iedirsusi ne pa ķeksi.
Vienkārši tāds epic facepalm.
Viņš bija tas milzu kosmiskais rūķis infinity war, pie kura Stormbringer tika uzkalts cik zinu. Un arī tad viņš piekrita spēlēt ja tas rūķis būs lielāks pa parastā auguma aktieriem. Pārējās lomas nav ar to saistītās īsti
Šis ir tas piemērs, kad studija kura slavina un atbalsta dažādību, kuri metusi ārā aktierus, atlaidusi, pazeminājusi, jo viņu uzskati nesaskan ar D vadlīnijām, kuras protams nekādā gadījumā nav domātas, lai varētu vairāk nopelnīt, mēs par iekļaušanu, mēs par draudzību.
Taču sajūta, ka viņi tik ļoti paši tajā sapiņķērējušies, ka nu netiek vairs galā, kā tad īsti jābūt, savukārt piemēram kā Dinkliedž tehniski, gribot negribot viņš ir tās sabidrības pārstāvis kura spēs viņu nolinčot arī dzen, Tpc nākas me’tās kažokus un citas ķermeņa daļas, lai darbs būtu, bet sabiedrība nenoēstu…
Āāā bija viņš tomēr rūķis! Es zināju! Es zināju ka redzēju viņu ar rūķa bārdu!
Varbūt tā loma viņu tā traumēja ka viņš ieguva mūža naidu pret rūķiem?