TÄ kÄ aiz loga jau ir ledus un pat dažreiz snieg, pienÄcis laiks foruma vienai no senÄkajÄm tradÄ«cijÄm - Slepenajam salavecim!
Å ajÄ akcijÄ katrs no dalÄ«bniekiem kļūs par slepenu salaveci kÄdam citam dalÄ«bniekam. BÅ«s lÄ«dz ZiemassvÄtkiem jÄsagatavo un jÄnosÅ«ta dÄvÄna.
PieteikÅ”anÄs atvÄrta lÄ«dz 3. decembrim! ![]()
PAPILDUS BONUS! NejauÅ”i izvÄlÄti 3 laimÄ«gie dalÄ«bnieki saÅems no @Asmens Omniva atlaižu kodus. Liels paldies @Asmens!![]()
KÄ tas strÄdÄ? 
- Piesakies atsÅ«tot ziÅu man - @Menestrels
- Es no tevis uzzinÄÅ”u sÅ«tÄ«juma saÅemÅ”anai vajadzÄ«go informÄciju - vÄrdu, uzvÄrdu, epastu, telefona numuru un aptuveno pakomÄtu adresi
- Mums visiem jÄgaida izlozes dienaā¦
- Izlozes dienÄ tu saÅemsi kÄda cita dalÄ«bnieka nosÅ«tīŔanas informÄciju

- TÄlÄk tev jÄsagatavo un jÄnosÅ«ta dÄvana uz saÅemto adresi
KÄ tiek sÅ«tÄ«ta dÄvana? 
DÄvanas var tikt nosÅ«tÄ«tas izmantojot kÄdu no pakomÄtu pakalpojumiem, galvenais lai Å”is pakomÄts atrastos aptuveni norÄdÄ«tajÄ adresÄ. VajadzÄ«bas gadÄ«jumÄ vÄrsies pie manis, lai kaut ko saskaÅotu ar savu dÄvanas saÅÄmÄju.
No kÄ sastÄv dÄvana? 
Katrai dÄvanai jÄsastÄv no apsveikuma kartiÅas un vÄl kaut kÄ ZiemassvÄtku cienÄ«ga pÄc tavas izvÄles. Lai viss bÅ«tu godÄ«gi, mÄÄ£inam aptuveni iekļauties ieteicamajÄ dÄvanas vÄrtÄ«bÄ. DÄvana galvenokÄrt ir simboliska. IeteicamajÄ dÄvanas summÄ netiek skaitÄ«ta piegÄdes maksa.
- 20 EUR
- 25 EUR
- 30 EUR
Kur pieteikties? 
Piesakies sÅ«tot ziÅu man, @Menestrels. Es atbildÄÅ”u ar tÄlÄkajÄm norÄdÄm.
PieteikÅ”anÄs atvÄrta lÄ«dz 3. decembrim! ![]()
Noteikumi, ievÄrÄ«bai!
- dalÄ«bnieki apÅÄmÄs sagatavot un nosÅ«tÄ«t dÄvanu pirms ZiemassvÄtkiem
- dalÄ«bnieks apÅemas ievÄrot ieteicamo dÄvas cenu
- dalÄ«bnieki piekrÄ«t sekot lÄ«dzi noteikumu izmaiÅÄm
- dalÄ«bniekam ir minimÄls stÄžs forumÄ - @trust_level_2 (ja nav, tev ir iespÄja to dabÅ«t izmantojot forumu lÄ«dz pieteikÅ”anÄs termiÅa beigÄm)
- dalÄ«bnieki piekrÄ«t atklÄt vajadzÄ«go informÄciju paciÅas nosÅ«tīŔanai @Menestrels un vienam citam lietotÄjam
- dalÄ«bnieki apÅemas sniegt adreses kurÄs spÄj saÅemt paciÅu iekÅ” Latvijas robežÄm
- dalÄ«bnieki apÅemas neatklÄt saÅemto sÅ«tīŔanas informÄciju
- sagatavotÄ dÄvana ir pieklÄjÄ«ga un nesatur nekÄdas formas aizvainojoÅ”u vai 18+ saturu