Tā kā aiz loga jau ir ledus un pat dažreiz snieg, pienācis laiks foruma vienai no senākajām tradīcijām - Slepenajam salavecim!
Šajā akcijā katrs no dalībniekiem kļūs par slepenu salaveci kādam citam dalībniekam. Būs līdz Ziemassvētkiem jāsagatavo un jānosūta dāvāna.
Pieteikšanās atvērta līdz 3. decembrim! ![]()
PAPILDUS BONUS! Nejauši izvēlēti 3 laimīgie dalībnieki saņems no @Asmens Omniva atlaižu kodus. Liels paldies @Asmens!![]()
Kā tas strādā? 
- Piesakies atsūtot ziņu man - @Menestrels
- Es no tevis uzzināšu sūtījuma saņemšanai vajadzīgo informāciju - vārdu, uzvārdu, epastu, telefona numuru un aptuveno pakomātu adresi
- Mums visiem jāgaida izlozes diena…
- Izlozes dienā tu saņemsi kāda cita dalībnieka nosūtīšanas informāciju

- Tālāk tev jāsagatavo un jānosūta dāvana uz saņemto adresi
Kā tiek sūtīta dāvana? 
Dāvanas var tikt nosūtītas izmantojot kādu no pakomātu pakalpojumiem, galvenais lai šis pakomāts atrastos aptuveni norādītajā adresē. Vajadzības gadījumā vērsies pie manis, lai kaut ko saskaņotu ar savu dāvanas saņēmēju.
No kā sastāv dāvana? 
Katrai dāvanai jāsastāv no apsveikuma kartiņas un vēl kaut kā Ziemassvētku cienīga pēc tavas izvēles. Lai viss būtu godīgi, mēģinam aptuveni iekļauties ieteicamajā dāvanas vērtībā. Dāvana galvenokārt ir simboliska. Ieteicamajā dāvanas summā netiek skaitīta piegādes maksa.
- 20 EUR
- 25 EUR
- 30 EUR
Kur pieteikties? 
Piesakies sūtot ziņu man, @Menestrels. Es atbildēšu ar tālākajām norādēm.
Pieteikšanās atvērta līdz 3. decembrim! ![]()
Noteikumi, ievērībai!
- dalībnieki apņēmās sagatavot un nosūtīt dāvanu pirms Ziemassvētkiem
- dalībnieks apņemas ievērot ieteicamo dāvas cenu
- dalībnieki piekrīt sekot līdzi noteikumu izmaiņām
- dalībniekam ir minimāls stāžs forumā - @trust_level_2 (ja nav, tev ir iespēja to dabūt izmantojot forumu līdz pieteikšanās termiņa beigām)
- dalībnieki piekrīt atklāt vajadzīgo informāciju paciņas nosūtīšanai @Menestrels un vienam citam lietotājam
- dalībnieki apņemas sniegt adreses kurās spēj saņemt paciņu iekš Latvijas robežām
- dalībnieki apņemas neatklāt saņemto sūtīšanas informāciju
- sagatavotā dāvana ir pieklājīga un nesatur nekādas formas aizvainojošu vai 18+ saturu