Slepenais Salavecis 2025 - Pakomātu bonanza šŸŽ - Piesakies jau tagad!

Tā kā aiz loga jau ir ledus un pat dažreiz snieg, pienācis laiks foruma vienai no senākajām tradīcijām - Slepenajam salavecim!

Šajā akcijā katrs no dalībniekiem kļūs par slepenu salaveci kādam citam dalībniekam. Būs līdz Ziemassvētkiem jāsagatavo un jānosūta dāvāna.

:warning: PieteikÅ”anās atvērta lÄ«dz 3. decembrim! :warning:

:police_car_light: PAPILDUS BONUS! NejauÅ”i izvēlēti 3 laimÄ«gie dalÄ«bnieki saņems no @Asmens Omniva atlaižu kodus. Liels paldies @Asmens!:police_car_light:

:snowflake: Kā tas strādā? :snowflake:

1. Piesakies atsūtot ziņu man - @Menestrels
  2. Es no tevis uzzināŔu sÅ«tÄ«juma saņemÅ”anai vajadzÄ«go informāciju - vārdu, uzvārdu, epastu, telefona numuru un aptuveno pakomātu adresi
  3. Mums visiem jāgaida izlozes diena…
  4. Izlozes dienā tu saņemsi kāda cita dalÄ«bnieka nosÅ«tīŔanas informāciju :tada:
  5. Tālāk tev jāsagatavo un jānosūta dāvana uz saņemto adresi

:email: Kā tiek sūtīta dāvana? :email:

Dāvanas var tikt nosÅ«tÄ«tas izmantojot kādu no pakomātu pakalpojumiem, galvenais lai Å”is pakomāts atrastos aptuveni norādÄ«tajā adresē. VajadzÄ«bas gadÄ«jumā vērsies pie manis, lai kaut ko saskaņotu ar savu dāvanas saņēmēju.

:gift: No kā sastāv dāvana? :gift:

Katrai dāvanai jāsastāv no apsveikuma kartiņas un vēl kaut kā Ziemassvētku cienīga pēc tavas izvēles. Lai viss būtu godīgi, mēģinam aptuveni iekļauties ieteicamajā dāvanas vērtībā. Dāvana galvenokārt ir simboliska. Ieteicamajā dāvanas summā netiek skaitīta piegādes maksa.

Ieteicamā dāvanas cena Ŕogad?
  • 20 EUR
  • 25 EUR
  • 30 EUR
0 voters

:evergreen_tree: Kur pieteikties? :evergreen_tree:

Piesakies sÅ«tot ziņu man, @Menestrels. Es atbildēŔu ar tālākajām norādēm.
:warning: PieteikÅ”anās atvērta lÄ«dz 3. decembrim! :warning:

Noteikumi, ievērībai!

• dalÄ«bnieki apņēmās sagatavot un nosÅ«tÄ«t dāvanu pirms Ziemassvētkiem
  • dalÄ«bnieks apņemas ievērot ieteicamo dāvas cenu
  • dalÄ«bnieki piekrÄ«t sekot lÄ«dzi noteikumu izmaiņām
  • dalÄ«bniekam ir minimāls stāžs forumā - @trust_level_2 (ja nav, tev ir iespēja to dabÅ«t izmantojot forumu lÄ«dz pieteikÅ”anās termiņa beigām)
  • dalÄ«bnieki piekrÄ«t atklāt vajadzÄ«go informāciju paciņas nosÅ«tīŔanai @Menestrels un vienam citam lietotājam
  • dalÄ«bnieki apņemas sniegt adreses kurās spēj saņemt paciņu iekÅ” Latvijas robežām
  • dalÄ«bnieki apņemas neatklāt saņemto sÅ«tīŔanas informāciju
  • sagatavotā dāvana ir pieklājÄ«ga un nesatur nekādas formas aizvainojoÅ”u vai 18+ saturu
6 Likes

wooohooo! :christmas_tree:ar Å”ito topiku tagad oficiāli varu vilkt ārā ziemīŔu rotājumus un lampiņas, un sākt dekorēt māju ;DD

tbh, jau vakar ēdu piparkūkas ;D

also, as always, piedalīŔos! :santa_claus:t2:

5 Likes

A čo, helovīni neskaitās? :ghost:

1 Like

ah shit, you got me ;DD pavisam aizmirsu! :rofl:

mandarīni jau ar uz galda bija :tangerine:

2 Likes