RIP Skype
You won’t be missed.
Why not?
Did you like Skype or smth?
Back in the day yeah.
Nostalgia and stuff.
Ah, būt atpakaļ bērnībā un spēlēt skaipā karātavas
Joprojāma atminos, kā man caurs skype skaidroja kā instalēt CS, kā viņu patch’ot. Faili tika sūtīti XD
Tīri tehniski Skype pat man deva pirmo niku kurš man pa savam ļoti patika maverik3333 - ja nemaldos 3 liku, kamēr atļāva XD
Tai pat laikā tas pats Teams ciest neavaru, no lietošana viedokļā vnk pretīgs. Skype pat pēdējo reizi, kad iegāju, ja nemaldos aizvadītajā gadā, izskatījās krietni pievilcīgāks.
Teams vizuāli bija ok, bet performance un bagi… Shiiiiiiiiiet!
tagad jau whatsapp visi lieto skype vietā vai slack’u
Tumša diena igauņu nacionālajam lepnumam. xD
Ja tā godīgi, es tik drusku noķēru Skype zelta laikus, kad tas bija topā. Manos lakos, jau visi pēc kārtas sāka piedāvāt balss un video zvanus.
Uj… ir vesela kaudze ar populāriem servisiem arī Telegram, Messanger, Teams, Zoom, Discord utt. ir pie mums populāri.
Ar šiem servisiem vienmēr sāls ir tajā, ka tu īsti nekad neizvēlies labāko. Tu lieto to kur ir cilvēki. :D
Es Skype pēdējo reizi lietoju 15 gadus atpakaļ, un tā tikai minimāli ļoti, tur biju reģistrējies, kaut kāds tur klases čats vai, kas bija, kas tur īsti netika lietots.
Pirms pandēmijas vēl tika plaši lietots, bet tad Discord un Zoom pārņēma tā funkciju. Microsoft fumbled hard.
WhatsApp privātām lietām vēl ir ok, bet kad izmanto gan privātajām, GAN darbam… mani tas tāāāāā besī!
Ja vēl varētu kontaktus salikt folderos, e.g. pa darba kompānijām, radiem, draugiem, utt… bet nevar. Sūds tāds, viss vienā maisā.
Slack ir labs, bet kaut kāda velna pēc vidusmēra ofisa darbinieki nesaprot konceptu “atdalīt darbu no privātā”.
Savulaik Skype ir sanācis diezgan palietot, atceros dažādus UI refreshus, bet vispār neskumstu, sen pārstāju lietot, jo tas vnk bija outdated. Pēdējās dažas reizes, kad lietoju, bija tikai tāpēc, ka darba devēji uzspieda. Good riddance.
Viņš jau tā teikt sāka zaudēt sauce kad M$ viņu nopirka, un plusā tam viņi vispirms izkastrēja MSN messenger, pēc tam nokāva pavisam, un piespieda visus pāriet uz Skype.
Never should have sold it!
Greed ruins everything.
Vai ne. Šādā gadijumā būtu jādot darba telefons ar darba numuru.
Uzmetu aci darba grupai, un pusei no kontaktiem un nolienu sakaunējies stūrī
Man ir viens gan otrs, bet divus wpp sabalansēt ir čakars. It īpaši jo darba čatā ir gan par darba, gan dārzniecību, gan random puķu bildēm. Ar kuru numuru tajā iet pat nevar saprast
Kāpēc tur kaut ko balansēt? Darba laikā izmanto darba whatsapp, ārpus darba un izņēmuma gadījumos - privāto.
Šodien tā uzdūros rakstam par citiem savulaik populāriem servisiem, kuri ir aizgājuši ciet un 23/24 gadā aizklapējās Omegele, ask.fm, pēdējais atminos, pat forumā šeit pat aizsākumos, bija cilvēki, kad aktīvi izmantoja
Aizsākumos bija man iedots podziņu telefons, man ar viņu pietika vairāk nekā vajag.
Pēc tam gan lika WA grupā, pacik es tur tā kā pagādās, lai liek ar privāto, tomēr laika gaitā tā ar palika. Aktivitāte mana ir nomināla, reizēm gadās mazliet info plūdi, bet vairums čatu apklusināti, tpc netraucē