Silent Hill stuff

Kādu laiku atpakaļ tika paziņota jaunas Silent Hill spēles izstrāde - Silent Hill f
Spēles notikumi norisināsies 60-to gadu rurālajā Japānā.
Šobrīd iekš Youtube ir publicēta translācija, kur tiek atklātas dažas detaļas par šo spēli, kā arī spēles treileris.
Pašam, kā Silent Hill franšīzes lielam fanam, ir liels prieks beidzot redzēt treileri, kurš, manuprāt, izskatījās diezgan labi, tāpēc nevaru vien sagaidīt, kad spēle iznāks :grin:

So, any more Silent Hill fans here?
What do you think?

Translācija:

Treileris atsevišķi:

4 Likes

Interesanti tematika Japāna, un grafiski izskatās ļoti labi. Bet nu šausmenes galīgi neinteresē.

1 Like

Every time :sweat_smile:
But from what little I’ve seen so far, I think it can turn out pretty good

2 Likes

New trailer :kawaii_potato:

Damn, looks cool as fuck

4 Likes

Es nesaprotu kāds tam sakars ar oriģinālo Silent Hill, bet jā… izskatās iespaidīgi. :D

1 Like

Visticamāk, ka “Silent Hill” šoreiz nebūt nenozīmē konkrētu vietu, bet drīzāk vairāk apzīmē tādu kā “metaforu”.

1 Like

Nu Silent Hill lokācijas ziņā bieži vien notiek dažādās vietās. Drīzāk jau, līdzīgi, kā Mayo minēja, vairāk apzīmē kādu metaforisku paralēlo pasauli

Gan jau arī lielā mērā sakritīs spēles procesa elementi ar pārējām spēlēm.

2 Likes

Es arī domāju, ka būs līdzīgi

yeee, redzēju pāris klipus ap to spēli - ja man neraustītos čuriņa par katru jumpscare, es labprāt paspēlētu ;DD

2 Likes

Man raustās un tā pat izspēlēju lielāko daļu, tā ka aiziet :sweat_smile:

2 Likes

Galīgi pārskrēja man pār galvu informācija bet YO! Jau 25. Septembrī? Holy shit!

1 Like

Hm, man pat nevajag jumpscare, lai raustītos. :D Līdz šim esmu izspēlējis tikai vienu horror žanra spēli. Man nenormāli riebjas, ka man ir jāmūk un es nevaru cīnīties pretī. :D

2 Likes

es pie datora twitchoju kad jāskrien ātri spēlē un tas char, maita, neskrien ;DD

es kaut kad spēlēju residen evil, cik atceros, tur stamnia eksistē, safe to say, es to spēli neizgāju ;D ā un steamā man ir amnesia spēle, bet nekad neesmu viņu spēlējusi, iekšas neļauj ;D

2 Likes

Tā ir tā viena ko esmu izspēlējis. Vismaz gadus 10 atpakaļ. :D Now I would never. :D

Jap. Visam vēl odziņa pa virsu, ja nomirsti. :D

1 Like

Tikko Youtube ieraudzīju kaut ko ļoti iepriecinošu - tika anonsēts pirmā Silent Hill remake! :tada:
Pagaidām ir tik neliels teaser, bet nepacietīgi gaidīšu jaunas ziņas.

1 Like

Ir parādījusies arī kripata no Silent Hill f gameplay.
Jāsaka, ka, savā ziņā, ļoti līdzinās Silent Hill 2 remake, kurš man ļoti patika, taču par šo spēli, kā oriģinālu, vēl redzēsim.