Seriāls The Boys

Apparently she deleted her instagram after this.

Visas Holivudas zvaigznes taisa plastiskās operācijas:

Viņa ap $50,000 ielikusi, bet daudzi ir ap $250,000 līdz pat $500,000. Kad tavs darbs ir labi izskatīties uz ekrāna, tajā tiek investēts.

Problem is, viņa JAU izskatījās labi…

Doesn’t matter, tā ir kultūra viņiem. Visi to dara un ja tu to nedari, tad esi jocīgs. Arī visi veči taisa plastiskās operācijas.

1 Like

FUBAR.

Reāli tajā sarakstā nekā tāda nav, lielākoties injekcijas. Man vēl projām ir baigās aizdomas, ka viņa jaunajā sezonā izskatīsies tā pat kā iepriekš. :D

Varbūt “jaunā” sezona ir tikusi nofilmēta vēl pirms operācijām un visu šo laiku atrodas post-processing stadijā. Tā jau tipiski notiek Holivudā.

Video ir gadu atpakaļ, jaunā drāma ir aptuveni piecu mēnešu veca. Izskatās, ka viņa ir veikusi kaut ko vairāk, iespējams buccal fat removal, kas ir jauns trends.

Bet nu viņa var darīt visu, ko sirds vēlas.

1 Like

Honestly, man riebjas šāds viedoklis.
Šiem cilvēkiem vajadzētu teikt, ka viņiem NAFIG TO NEVAJAG, ka jau tā ir labi, un ka ja ir kaut kādas problēmas ar pašvērtējumu, tad plastiskās operācijas nepalīdzēs, tikai gribēsies vairāk, vai, kā bieži notiek, padarīs visu tikai sliktāku. Un ja problēmu ar pašvērtējumu nav, bet citi spiež, nu tad fuck off, just say NO!

2 Likes

Tev var riebties vai neriebties, bet viņa ir brīva darīt to, ko viņa vēlas neatkarīgi no tava viedokļa. Varbūt viņai rezultāts patīk. Un tā nav nebūt kaitīgākā lieta, ko darīt in the grand scheme of things. Katrs pats par sevi atbildīgs.

4 Likes

If you tolerate bad/irresponsible/stupid behavior, there will only be more of it.

Nav runa par to, ko viņa ir vai nav brīva darīt, ir runa par to, ka kādam vajadzēja mēģināt viņu no tā atrunāt. Don’t ever empower this kind of shit! Obviously, ja viņu mēģināja atrunāt, bet viņa vienalga to izdarīja, nu tad congrats, you played yourself, epic fail.

Daļēji. Normālā sabiedrībā mēs būtu atbildīgi arī par apkārtējiem, vismaz mūsu ietekmē uz viņiem, jo vārdiem ir spēks.

1 Like

Kā jūs domājat:
A) viņa pati vienkārši tāpat, spogulī skatoties, izdomāja, ka viņai nepatīk viņas izskats, un aizgāja pa taisno pie plastiskā ķirurga un paprasīja visu safakapot;
vai
B) kāds viņai sāka iegalvot, ka viņai ir kaut kādi trūkumi, ka kaut kas ir jāmaina, ka kaut kas nav kārtībā?
Jo es esmu pārliecināts, ka B ir pareizā atbilde.
Un visticamāk viņa pirms operācijas vēl jautāja sev tuviem cilvēkiem, vai viņai to vajadzētu darīt, vai tā ir laba ideja, un guess what they said? “Do what you want, I support you whatever you choose”.
Un tad nu mums ir redzams rezultāts. Es stipri šaubos, ka viņa uzskata, ka tagad ir skaistāka nekā iepriekš (lai gan protams, ka viņa to noliegs intervijās, jo citādāk viņai nāktos skaļi atzīt, ka ir pieļāvusi masīvu kļūdu). Šaubos, ka vispār ir daudz cilvēku, kuri tā domā. Un tieši tā arī ir problēma - ka cilvēki ļāva skaistai sievietei sabojāt savu izskatu ar bezatbildīgu attieksmi ala “do whatever you want, idgaf really”. Tieši šo es arī domāju ar “atbildību par apkārtējiem”.

Āaaa… Salīdzināju svaigāko interviju kas man izleca YouTube ar ko vairākus gadus vecu. Nu varbūt, varbūt, viņai ir drusku kalsnāka seja. Es personīgi nebūtu pamanījis atšķirību. :D

Visas tās ziņu rakstu bildes vienmēr ir fufelis, jo tiek piemeklēti visspraigāk atšķirīgie attēli.

Tu kaut kā galīgi no aprēķina esi izņēmis to, ka mēs te runājam par lielu, patstāvīgu amerikāņu aktrisi, kura var pati izvērtēt lēmumu sekas un priekšrocības. Plānot ilgtermiņā savu karjeru.

1 Like

But did she? She looks 20 years older

1 Like

Neesmu gan izņēmis. Tu domā, ka tas automātiski nozīmē, ka viņa absolūti neinteresējas par citu cilvēku, it īpaši tuvāko, viedokli? Ka viņa pilnīgi neatkarīgi, neviena neiespaidota, izvēlējās veikt šīs operācijas? What’s the likelihood of that? Mēs neviens nedzīvojam vakuumā.

Personīgo atbildību tie citi cilvēki nemazina. Ja man kāds tuvs cilvēks bribētu iztaisnot degunu, es pateiktu ko par to domātu, pārējais gan ir uz tā cilvēka atbildību. Neskatoties uz to vai mani ieteikumi bija labi vai draņķīgi. :D

Plāni mēdz neizšaut. :D Tā jau ir cita tēma.

1 Like

Varbūt viņa lasīja tava veida komentārus internetā, kas kritizē viņas izskatu, un jutās neadekvāta, un to nekādi citādi nevar izmainīt kā vien ar ķirurģiju. Vai varbūt viņai bija daudz stresa no normālām novecošanās pazīmēm, kas iespaido viņas darbu tiešā veidā.

Neviens nespiež iet zem skalpeļa. Un ja tavi visi kolēģi ietu pie plastiskā ķirurga, tu arī aizdomātos par to, vai tev tas nav nepieciešams. It īpaši tad, kad tava seja ir liela pašreizējā un nākotnes darba komponente.

Tāpēc man arvien lielāks respekts ir pret Stīvu Bušemī. Like…absolūti nav nekāds skaistulis, bet viņš netaisās to nemaz mainīt

1 Like

Es nekritizēju viņas izskatu PIRMS operācijas tho. Un vispār, man viņas ir žēl.

Bullshit. It’s all in your mind, operācija ir burtiski hack job. Šāda domāšana, ka tikai operācija to var mainīt, arī ir visas šīs problēmas saknē. Problēma 99% gadījumu NAV izskatā, bet gan galvā, bet, protams, operācijai vajag tikai naudu un aidā, bet risināt psiholoģiska rakstura problēmas ir DAUDZ grūtāk, un vairums cilvēku izvēlas path of least resistance.

Aizdomāties ir normāli, bet uz to reāli parakstīties, it īpaši, ja apkārtējie tevi spiež (vai vismaz tev tā liekās),un vēl jo vairāk, ja tu pats nejūti vajadzību, ir fucked up.

Do NOT follow bad examples!
Do NOT condone bad behavior.
Do NOT encourage it either.

Vispār, pēc visa šī palaga, ko mēs te esam sarakstījuši - saki man godīgi, vai tu tiešām domā, ka viņa pēc šīm plastiskajām operācijām izskatās labāk?

Tu tā saki tikai tādēļ, ka laba plastiskā ķirurģija nav pamanāma, un acīs krīt tikai sliktie iznākumi. Teju visi holivudas aktieri ir veikuši plastisko ķirurģiju ar retiem izņēmumiem.

We live in a society. Cilvēki dara daudz muļķīgu lietu vispārpieņemtas kultūras dēļ. Un par tavu izskatu ziņu rakstus neviens neraksta. Tu mēri ar savu mērauklu, kad pret viņu attiecina citus standartus.

Ja tas tiešām ir plastiskās ķirurģijas rezultāts (nevis svara zaudēšana, novecošana, neveiksmīgs leņķis, utt), tad neuzskatu, ka iznākums ir labs. Bet visus iemeslus nav iespējams uzzināt, tādēļ ir grūti formulēt viedokli. It īpaši, kad salīdzina ar bildēm no 6+ gadi atpakaļ. Un par cilvēka izskatu publiski spriest arī nejūtos komfortabli.

1 Like