Seriāli un Filmas ko es gaidu

4.sezona noteikti būs šogad (ceru), bet šis diemžēl ir fan-made trailer (ņemot vērā, ka pamanīju Half-Life ainas).

Ļoti reti skatos šausmenes, un pēdējā, ko skatījos, bija “Mother!”, ļoti feina, man patika. Cerams, ka apakšējās divas būs labas.

Nu Saulgriežu kults ir diezgan nejauki vietām

1 Like

I mean, tā ir šausmene, tas ir kinda to be expected…

What? The actual fuck? Paranormāla Ziemassvētku action komēdija ar Dwayne Johnson un militarizētu ziemeļpolu??

1 Like

1 Like

@xHorrorGirlx

3 Likes

Negaidu, bet kas šāds ir negaidīts, ņemot vērā iepriekšējās filmas nofeilošanu.

Jauns aktieris, jauns Ellespuika.
Atmosfēra arī jauna. Šoreiz vairāk dark horror themed, nevis action packed.
Laigan tauta ir dalītās domās, tomēr komiksu fani ir ieinteresēti, jo šis ir vistuvākais Hellboy komiksiem/grafiskajām novelēm.

Cik es saprotu, tad arī stāsts ir par vienu no Ellespuiša pirmajiem darbiņiem.
Tā kā viņš šajā filmā nav īpaši pieredzējis pārdabiskā mednieks.

3 Likes

Zinu, ka daudzi saka, ka šis izskatās “lēti” un gluži kā fanu veidota filma, bet man patīk tā vide, kas izveidota priekš filmas. Mežs, dēmoni, murgi - un šeit nav “chosen one” tēma, bet gan uzreiz tas, ko Hellboy vienmēr darījis - medījis demonus. Protams, aktieri kas šo tēlu atveido jau nu bijuši trīs. Mainās tikpat bieži, cik Batman, bet nu neko darīt.

Esmu visnotaļ ieinteresēts un labprāt arī noskatīšos kinoteātrī, ja Latvijā šo izlaidīs.

Ceru, ka kādu dienu kāds atkal izveidos Spawn filmu.

1 Like

gribas dikti šito noskatīties:

domāju, moš ja vēl kāds gribēs, varētu saorganizēties visi kopā aiziet! :cat: :black_cat:

3 Likes

Varbūt beidzot būs iegansts uz splendid palace aiziet

1 Like

Already got my ticket:
image

Jācer, ka tad būšu vesels :sweat_smile:

1 Like

Oktobrī būs Riga IFF, it kā būs arī seansi Splendid Palace, tā kā ne viens vien iegansts.

Es paķēru sev piekdien 30tajā

tikai vietu nav baigi daudz, if anyone wants to join wanna join, do it fast

paņēmu kreisajā spārnā, 10 rindā vietu

baigi maz brīvo vietu :frowning:
es nez vai splendid palace vai forum cinemas labāk iet, hm hm hm

ko citi domā?

nuu, te būs arī radošā komanda, so tā, varētu būt nice pievienotā vērtība.

1 Like

es paņēmu biļeti uz forum cinemas ceturtdien, 29.08. plkst. 20:00 jo tur daudz brīvu vietu un basically tukša zāle, also pa 7 eiriki ar kino drauga karti sanāca ;D

1 Like

No spoilers please XD

2 Likes