Seriāli un Filmas ko es gaidu

it kā nice, bet nezinu kā par to jūtos, gribās teikt, ka būtu labāk palikuši pie vienas sezonas

Tas gan. Man tas ir 50/50, jo nu it kā beigas labas, tik man ļoti nepatīk black screen beigas, un es gribētu redzēt vēl kaut ko. Bet komiks tika adaptēts viss ar šādām tādām pārmaiņām, bet tomēr, viņiem nāksies visu pašiem tagad domāt. Beigas ir labas un 2. sezona to var sačakarēt, bet gribētos redzēt vēl. Bet ja vēl, tad tikai 2. sezonu. Vairāk par 2 sezonām gan nevajadzētu. Un arī pieturētie tik pie pāris sērijām un tāpat īsām.

Vai tā filma, ko Simsonu autors izveidojis ir okke?

nav tā ka es gaidu, bet jums par to būtu jāzin ;d
Death Note 2 from Netflix, kaut kad jau ;d

Pašlaik principā esmu dzirdējis labas atsauksmes… pats neesmu skatījies, tāpēc grūti teikt, bet to ko esmu manījis man diezgan samērā ir paticis.

2 Likes

Close Enough
Veidotājs -J. G. Quintel, tas kas izveidoja Regular Show.
Iespejams Regular Show stilā, bet vairāk pieaugušajiem.
Tik cerams, ka baigi pārāk neieies visā randomā un pārāk muļķīgā sviestā ar pārdabisko, par daudz nebūs par labu.
But it looks good.
Kaut kad 2018 rudenī vai ziemā jāsāk rādīt.

Ja godīgi: nezinātu, ka jauns projekts, izspļauts Regular Show (kurš saturēja daudzas pieaugušas lietas, tikai apslēptas). Dažviet vnk likās, ka ir pārzīmēti personāži tikai, bet tas pats vien ir.

Pa lielam man ļoti patika Regular Show ideja, stils un stāstījums, kurš tomēr reizēm un pārāk pat kliboja, taču kopumā bija interesants. Tomēr mani māc šaubas par to, ka vizuālais stils ir tik ļoti līdzīgs, protams, tas var tikt pasniegts kā spin off, taču vienalga - no salīdzināšanas viņam neizbēgt un būs ļoti jāpacenšas, lai cilvēki teiktu, ka lūk tie abi ir atšķirīgi!

Jau kādu laiku ir doma beidzot to visu noskatīties. :o Pēc šī posta izlasīšanas domāju ka šodien varēs jau sākt :D

4 Likes

Ja tā pilnīgi nopietni no seriāliem tad gaidu tikai Vikingu jauno sezonu un Daredevil 3 sezonu.

1 Like

Me want.

1 Like

visi saka, ka esot ļoti laba un līdzīga gravity falls (pārdabiskā eksplorācijas ziņā, atmosfērā)
es gaidu, kad tā iekritīs kāda ne-netflix streaming servisā :eyes: maksāt par saturu? šajā ekonomiskajā stāvoklī? ne šodien

1 Like

Ok, man nav ne jausmas, ko par šo domāt… :sweat_smile:
Deadpool-Pikachu??

5 Likes

Patiesību sakot man patīk, ka izskatās Pokemoni. Diezgan realistiski, bet ne pārāk. Kaut kas pa vidu. Arī joki ir samērā okei…tipiski, bet ir ok, uzsmaidīt liek… sižets gan izskatās samērā standarta un pa lielam es jau varētu pateikt, kas un kā būt… taču neizskatās tik drausmīgi, kā es biju iedomājies. Bet nu neko - sagaidīsim un tad redzēsim. Ko zin - varbūt ja izšaus - jaunas franšīzes sākums???

1 Like

okey, lai kas tas arī būtu, ko tikko noskatījos, man liekas, ka man kinda patīk :D

new trailer

2 Likes

Joprojām patīk!

arī, bet tomēr jāsaka, ka par daudz traileru un par daudz sāk parādīt. ok, varu ignorēt trailerus ;d bet tomēr liekas ka bišk par daudz jau ;d