Sentenced to Be a Hero: The Prison Records of Penal Hero Unit 9004 - labi animēts jaunums šajā oktobrī

Vēl ne tik drīz, šī gada oktobrī iznāks darbs Yuusha-kei ni Shosu: Choubatsu Yuusha 9004-tai Keimu Kiroku jeb Sentenced to Be a Hero: The Prison Records of Penal Hero Unit 9004, kas visai kliedzoši liecina par tā noveles izcelsmi. :D Precīzāk tā oriģināli ir tumšās fantāzijas novele. Vizuāli šis darbs man aizķēra aci un internets apgavlo, ka pie tā strādā vairāki cilvēki kas pielikuši savu roku pie Mushoku Tensei /Jobless Reincarnation, izskatās tiešām līdzīgi. Asinis, mošķi, noteikti dramatisks stāsts un gruzdoša loli - ko vēl var gribēt no dzīves. ;D

“Varonis” ir vissmagākais sods pasaulē.
Tiem, kas notiesāti par šausmīgiem noziegumiem, tiek piespriests kļūt par “Varoni” un piespiedu kārtā doties obligātajā militārajā dienestā karā pret Dēmonu Kungiem.
Šiem noziedzniekiem pat nav atļauts nomirt—ja viņi tiek nogalināti, viņus augšāmceļ, lai cīnītos vēlreiz.
Varonis Ksilo Forbarts, bijušais Svēto Bruņinieku Ordeņa vadītājs, vada soda vienību, kurā cīnās viszemiskākie no viszemākajiem frontes pirmajās līnijās. Tieši šajos vissmagākajos apstākļos viņš sastop Teorittu—vienu no pasaulē spēcīgākajiem ieročiem.
“Kad būs uzvarēts pēdējais ienaidnieks, tu mani slavēsi un paglāstīsi man galvu.”
Lai izdzīvotu un atriebtos tiem, kas viņu nodeva, Ksilo noslēdz paktu ar dievieti un metas tieši virpulī, kurā valda karš un intrigas.

4 Likes

Atvēru mangu, zīmēšanas stils izskatās identisks vienai citai mangai, kuru nesen paturpināju:

Tbh man tas stils ne pārāk, pārspīlētas un bērnišķīgas sejas izteiksmes kaitina.