Ņemot vērā, ka nu decembris jau vairs nav tālu, sapratu, ka pienāks moments, ka par šo sēriju sāksim runāt vairāk un vairāk.
Iznācis nu jau oficiālais treilerītis:
Neesmu pazīstams ar visiem spēļu franšīzēm, kas tiek pieminēts, bet, izdzirdot tādus vārdus kā Warhammer 40k, Armored Core, Dungeons & Dragons, kā arī redzot Playstation tēlus, šo noteikti nelaidīšu garām. Ceru, ka sajūtu ziņā būs līdzīgs kā Love Death + Robots!
Par šo lasīju. Lai gan, varbūt zini vairāk, bet, cik saprotu, dabūt vispār atļaujas, lai šāda tipa filmas/seriālus izlaistu, tur ir nenormāli lielam procesam jāiet cauri? Jo cik esmu dzirdējis, Warhammer 40k studija ir strikta (un ,protams, pareizi ka tā), attiecībā pret visu to, ko citas studijas izlaiž.
Games Workshop nikni aizstāv savas autortiesības un viss kas netiek sarunāts ar viņiem tiek iznīcināts. Es neteiktu ka kārtīgas lietas ar viņiem nevar sarunāt. GW primāri ir uzņēmums kura mērķis ir peļņa. Šāda, kvalitatīva, filmiņa GW acīs ir pienācīgs saturs lai veicinātu peļņu un savu tēlu.
Tagad GW ar Amazon notiek pārrunas par 40k seriāla izveidi, bet viņiem ir diezgan lielas domstarpības par to ko un kā darīt. Runājot ka Amazon gribēja Space Marine sievietes, bet tas galīgi nepatīk gan 40k faniem, gan GW. Runājot ka tā vietā, kā kompromisa variants, tika izveidota Adeptus Custodes sieviete (kas, tehniski, iederas lorā, bet ir vienalga diezgan neforša lieta, kas nepatīk daļai fanu un par kuru varētu te izveidot atsevišķu tēmu).
Ir grūti spriest par GW taktikām un nākotnes plāniem kā uzņēmumam, jo bieži vien rodas sajūta ka nekas tāds nemaz nepastāv. GW ir piemērs tam ka uzņēmums var būt veiksmīgs arī bez biznesa plāna . No pozitīvās puses skatoties tas rada tādu neparedzamību un tas var dot arī patīkamus pārsteigumus. Piemēram, es nebiju gaidījis ka uz šiem ziemassvētkiem viņi piedāvās 40k egles bumbas:
Savā ziņā jau tas ir labi. Jo, kā jau tālāk minēji par Amazon 40k seriālu, tad viņi centīsies sekot tam, kas vismaz vairāk arī varētu patikt faniem, neiznīcnot pārāk to pašu franšīzi (kā piemēram Witcher, kuru izmainīja - redzam, kādas ir sekas).
Un arī laikam tas, ka Henry Cavill tika pielikts pat kā aktieris un režisors?
Pieņemu šī būs dažādīga bet salīdzinoši piezemētāka kolekcija ar īsfilmiņām. Kopumā neskan slikti.
Nez kapēc biju pārsteigts redzēt Outer Worlds IP sarakstā. Kaut kā man likās, kā šī sērija ir devušies nebūtībā. :D
Varbūt tagad. Vēsturiski gan Warhammer šķiet ir bijis strikts sava IP licenzēšanā tikai attiecībā pret galdaspēli. :D Ir izlaista kaudze ar briesmīgām spēlēm un man liekas pat animācijas seriāls. Jaunākā manta no animācijas puses neteiktu, ka ir izcila, bet nu acis neasiņo. xD Es gan visu neesmu redzējis no tā jaunā Warhammer straumēšanas servisa.
Well, cik saprotu arī pēc komentāriem, spēle “Concord” tika pārtraukta pāris nedēļas pēc tās izlaišanas? Bet tā būs šajā seriālā arī Nu diemžēl šeit būs sērijas, kuras varēja ieguldīt kādu naudiņu tajā.
Opā, pēdējā laikā lielāko upsīti Concord nepamanīju. :D Tas gan mani mazāk pārsteidz, jo spēlei bija liels finansējums un lieli plāni. Šis projekts gan jau aizsākas krietni pirms spēles publikācijas.
Tad jau redzēs. Nav viegli izveidot 40k filmas kuras baudītu plašas ļaužu masas un kuras ietu dziļāk 40k pasaulē. Viens ir tas ka lore pamats ir milzīgs un otrs ir tas ka tur ir vairāki elementi, kas nepatīk publikai, e.g. Slaanesh. Pastāv risks ka GW padarīs 40k mīkstāku, lai piesaistītu vairāk cilvēku filmām.
Viņiem iet grūti ar fakta pieņemšanu, ka cilvēki aiz vien vairāk bauda visu 40k kas nav galdaspēle
Tas gan tiesa. Nu cik jau var veidot tās MOBA tipa spēles.
Pariah Nexus izskatījās vienkārši ok no animācijas puses. Jaunais “The Tithes” izskatās dizgan labi, cik redzēts no dažādiem izgriezumiem sociālajos tīklos. Vienīgi otrā sērija ir ar bēdīgi slaveno female Custodes.
Man intereses pēc bija jāapskatās, kas ir Slaneesh, bet cik redzu, tad saucamais “gender neutral” tipa tēls?
Bet tas, ka mīkstāku - tad ticu. Jo ja vēlies vairāk cilvēkus dabūt, tad nedrīkst ar visu “lore” uzreiz bliezt ārā uzreiz Tā lai neapjūk un nepazūd stāstā.