"Scythe: The Rise of Fenris" saspēle

Labi

Eric Andre GIF

Ok, nākam

Es ar jau pie durvīm

Nāku

Kavēšu mazliet.Tiko pabeidzu savas ģēlas…braukšu ar taksi tā kā nevajadzētu būt tik traki

1 Like

Tikko atbraucu

Ok, nāku

Paldies visiem par pēdējo kampaņas cīņu! :D

4 Likes

Paldies visiem!!
Bija jautri un interesanti!
@Onii_chan gaidam Warhammer saspēles? :sweat_smile:

1 Like

Kaut kad tālā nākotnē, kad miniatūras būs izkrāsotas :smiley:

4 Likes

Mana roka ielēkusi kadrā īstajā brīdī. :D Tie tokeni jāpārbauda, lai es otro reizi nepakāstu cīņu. xD

Jūsu vadības tips ir jūsu sasniegumu summa balstoties uz A, B, C līmeņiem. Saskaitot rezultātus katrā kategorijā var iegūt jūsu vadības tipu (centos izveidot tabulu, cik nu foruma dzinis atļauj).

Ekonomika               Vadīšana              Aizsardzība

@Menestrels ------------------ B ---------------------------------------- A ------------------------------------------- C
@5umm3r ---------------------- C ---------------------------------------- C ------------------------------------------- B
@H_Hercogs ------------ C ---------------------------------------- C ------------------------------------------- C
@xHorrorGirlx ---------------- C ---------------------------------------- C -------------------------------------------- C
@Onii_chan ------------------- A ---------------------------------------- A --------------------------------------------- B
Nereģistrēts lietotājs ------ C ---------------------------------------- B --------------------------------------------- B

Ja Tesla būtu izglābts, tad 8. epizodē frakcija, kas bija viņu izglābusi būtu viņu dabūjusi savā īpašumā, spēli sākot ar papildus figūriņu - Teslu. Tesla darbotos gan kā vadītājs, gan kā meka, kas nozīmē, ka viņš gan varētu vērt vaļā encounterus, gan arī pārvietot strādniekus un piedalīties kaujās.
Spēle sāktos arī ar to, ka uz katras no Rūpnīcas trīs blakusesošajām teritorijām būtu novietota pa vienai zvaigznītei no katras frakcijas. Ja kāda no frakcijām vēlētos šo zvaigznīti izmantot par mērķa sasniegšanu, tad sākotnēji būtu jāuzkāpj uz šīs teritorijas, lai to zvaigznīti iegūtu. Konflikti sāktos tad, ja kāds tur nostātos un neļautu citiem savākt savas zvaigznītes.