"Scythe: The Rise of Fenris" saspēle

Tulin

Principā vari nākt jau lejá

5 Likes

Dem thighs.

3 Likes

Fragments no sākotnējā stāsta:
1910. gadā Krievijas Savienības cars par mata tiesu saglabāja savu dzīvību slepkavības mēģinājumā. Slepkava aizbēga, bet Grigorijs Rasputins, cara uzticamākais padomnieks apgalvoja, ka redzējis apsūdzēto un sūtījis savus vīrus viņu izsekot. Dažas dienas vēlāk Rasputins uzrādīja dokumentu ar Polānijas Republikas zīmogu un līķi, kurš, pēc viņa teiktā, pirms nāvessoda izpildes atzinies slepkavības mēģinājumā. Polānija noliedza šīs “nepamatotās apsūdzības”. Visā Savienībā pieauga sašutums par uzbrukumu, līdz tikai dažas nedēļas vēlāk Krievijas karavīri Rūpnīcas tuvumā nošāva un nogalināja vairākus Polānijas inženierus. Polānijas Republiku satricināja šis pārkāpums, un drīz vien radās sadursmes starp kaujiniekiem, abām tautām alkstot pēc atriebības.

Un, ja Rasputins izrādās ka ir Fenriss vadītājs, tad sanāk, ka jau no no sākta gala aiz šī visa stāvēja viņš.

2 Likes

Tapēc arī pašā sākumā bija tās pūcītes, kuras mēs vācām par vai pret karu :face_with_peeking_eye::exploding_head:

2 Likes

Balstoties uz Fenriss frakcijas noteikumiem, tā var ļoti ātri pārvietoties pa visu laukumu un uzbrukt pa labi, pa kreisi. Turpmākās spēles izvērtīsies par karu.

image

image

Bože moi

1 Like

Vienīgi Fenriss tā pat saņem tikai divas zvaigznītes par cīņas uzvaru un zaudē popularitāti dzenot prom strādniekus.

Man pagaidām nav skaidrs kā spēlēt ar šo frakciju, jo viscaur cīnoties spēli neuzvarēsi.

2 Likes

Nākamā balsošana tiks izveidota nedēļas nogalē.

1 Like
6&7 epizožu saspēles datuma balsošana
  • 11.08 (19:00)
  • 13.08 (19:00)
  • 16.08 (17:00)
  • 18.08 (19:00)
  • 20.08 (19:00)
0 voters

Brālīt, ir Septembris :smiling_face_with_tear:

Datumi paliek datumi. :joy:

Es savu reālo grafiku zinu tikai līdz 10. Bet varu uzprasīt brīvu vai rīta maiņu kurā datumā pārējie tiek attiecīgi

Gan jau ka varam pagaidīt līdz jaunajam grafikam.

1 Like

Jā, tik vien kā mazāk miega sanāk :smiley:

Es tomēr netieku 11tajā un 18tajā :melting_face: Soo, 20.08 pagaidām uzvar

Vai tu vēl vari labot savas balsis?

Vajadzētu varēt, tā atpauja nav aizlēgta.

Ah, yes, all gut