Kārtējais ilgi gaidītais review no manis(Īstenība neviens tos negaida, but still).
SPOILER ALERT Jūs nepavilksiet tik labu darbu, lai to skatīt.
School Days(Aired 2007)
Žandrs- Drama, Romance, Harem, School
Plot- Samērā easy, puisis stalko meiteni vilcienā visu laiku, jo viņam viņa patīk, un tad cita meitene nolemj palīdzēt viņam iegūt savus patikas objektu (Gives 0 fucks that he called girl an object )
My opinion- Uhhhhhhhhhhh, autors pacentās šajā darbā. Tev ir pirmās 6 episodes, kas ir fucking boring af, romance stuff utt., un tad itkā autors pēc 6 episodes nokrita no 9 stāva ar galvu uz leju, idzīvoja un pirmais ko pateica slimnīcā pēc atmodas: “Ok, es gribu, lai MC paņem dupsī visas meitenes, ko var”. Līdz tam fuckedupness, kas notika otrajā šova pusē, es vairākas reizes atmetu darbu uz kādu laiku, bet es esmu glad, ka es tomēr saņēmos un beigās noskatījos visu līdz galam, tas tik vien bija ride, kas mani nenormāli satisfied beigās, dēļ viena notikuma Xd. Ja nemaldos esmu jau 2x rewatchojis šo trash, but can’t get enough of it, it’s so good, even pirmās 6 episodes pēc pirmā rewatcha jau likās amazing. Priekš manis šis ir tas īpašais soo bad, that it end up being good. BTW Not gonna lie, opening is a banger.
MAL-
https://myanimelist.net/anime/2476/School_Days?q=sch
Actually really good video(Gigguk School Days review)
Would I recommend it- Hell yes, it’s just a really good school, romance anime(definetly time worthly). It’s like Mona Lisa of anime.
Really funny joke at the end- Atleast Makoto used every chance he got, before shit went down, am I right guys?